Rize, Mobil İkram Aracına Kavuşuyor

RİZE, OLASI AFET VE ACİL DURUMLARDA DAHA FAZLA MAĞDURA YİYECEK VE İÇECEK YARDIMI ULAŞTIRILMASINA DESTEK SAĞLAYACAK MOBİL İKRAM ARACINA KAVUŞUYOR. TÜRKİYE DİYANET VAKFI RİZE ŞUBESİ, HAYIRSEVERLERİN KATKILARIYLA BU ÖNEMLİ PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR

Rize İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı Naci Çakmakçı, mobil ikram aracının önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Maide suresinde buyurulduğu gibi, ‘İyilik ve takvâ hususunda yardımlaşın, günah ve haksızlık yolunda yardımlaşmayın.’ Allah’ın rızasını kazandıracak her türlü söz, tutum ve davranış iyiliktir.”

Müftü Çakmakçı, açıklamasında ayrıca, “İyilik, sevincimizi ve kederimizi, varlığımızı ve yokluğumuzu paylaşabilmektir. Tüm yaratılmışlara merhametle davranmak, darda kalana yardım etmek, mağdurlara el uzatmak biz Müslümanların görevidir. Türkiye Diyanet Vakfı, ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ düsturuyla hareket ederek, afet ve kriz bölgelerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmaktadır.

Rize Şubesi olarak, ilimizde ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde halka sıcak yemek ve içecek dağıtımı yapmayı ve etkinliklerde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu mobil ikram aracı ile iyilik ağımızı daha da güçlendirerek, gönüllerin ısınmasına vesile olacağız. Bugüne kadar hayırsever halkımızın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz hizmetleri, bu projede de hayır işlerine öncülük eden kardeşlerimizle sürdüreceğiz. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

BANKA ADI: VAKIF KATILIM BANKASI RİZE ŞUBESİ

HESAP ADI: TÜRKİYE DİYAET VAKFI GENEL MERKEZİ RİZE ŞUBESİ

TL HESABI: TR18 0021 0000 0000 9338 2000 02

EURO HESABI: TR07 0021 0000 0000 9338 2001 03

DOLAR HESABI: TR07 0021 0000 0000 9338 2001 04

SWİFT KODU: VAKFTRIS

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı
2024 yılının ilk karı Rize'nin yüksek kesimlerine düştü ve bölgeyi beyaza bürüdü
Efkan Ala: Çözüm süreci gündemimizde yok!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri