Rize MHP Bahçeli dedi

RİZE’DE MHP VE RİZE ÜLKÜ OCAKLARINA BAĞLI TÜM BİRİMLER ORTAK BİR BASIN AÇIKLAMASI İLE OLAĞAN ÜSTÜ KURULTAYA KARŞI OLDUKLARINI AÇIKLADILAR

Rize’de MHP ve Ülkü Ocaklarına bağlı tüm birimler ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, parti içi muhalefetin başlattığı olağan üstü kurultay çalışmalarına destek vermediklerini duyurdular.
  MHP Rize İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasına;  eski il başkanları, eski Ülkü ocakları il başkanları, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, MHP Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya, Ülkü Ocağı Başkanı İhsan Albayrak, Kadın Kolları Başkanı Naciye Hacıömeroğlu, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve partinin diğer birimleri katılarak destek verdiler.

 MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben tarafından okunan basın açıklamasında, “Ülkemizin dahili ve harici düşmanları tarafından ateş çemberi içerisine alındığı bu günlerde, ülkenin çimentosu olan MHP’de dışarıdan bir algı operasyonu ile başka bir çemberin içerisine alınmak istenerek partimiz yönlendirilmeye ve liderimiz yıpratılmaya çalışılıyor.  Milliyetçi ülkücü camia mensupları olarak partimize ve liderimize yapılmak istenenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bugünlerde konuşulan olağan üstü kongre talebi zararlı gelişmelere yol açacak ve affedilemeyecek bir ülküsüzlük davranışı olacaktır. Olağan kongremiz: 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Liderimiz, Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli bey ile yol arkadaşıyız ve yol arkadaşlığımız devam edecektir.”denildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi