Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo TV bölümü alan şefi Behzat AKTURA sahnede kısa bi tiyatro yaparak öğrencileri ile beraber ağladı

Rize Merkez, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Radyo TV. Bölüm Şefi ve meslek hocası Behzat Aktura bölümün ihtiyaçları olan malzemeyi Okul İdaresinin hazır bulunduğu ve bölüm yıl sonu etkinliği olan Fotoğraf yarışmasında öğrencilerini de kurgulayarak sahnede hüngür hüngür ağlayarak istedi.

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo TV bölümü alan şefi Behzat AKTURA sahnede kısa bi tiyatro yaparak öğrencileri ile beraber ağladı.

 Her sene düzenlenen Radyo TV bölümü fotoğrafçılık yarışmasının başlangıcında bölüm tanıtımı için sahneye davet edilen aktura ilk olarak ciddi bi ses tonu ile amaçlarından ve bu amaçlara ulaşmak için çektikleri fotoğraf,film ve haberlerden bahsetmeye başladı. Akabinde bir anda sesi çatallaşan Aktura malzeme sıkıntısı çektiklerini söylerken arka fonda açılan duygusal müzikle beraber sahnedeki bütün öğrenciler ağlamaya başladı. İzleyiciler üzerinde başta şok yaratan olayın kurgusal olduğu diğer öğrenciler de Akturaya katılınca anlaşıldı. Kahkahalar ve alkışlar eşliğinde 20-25 saniye sahnede ağlayan ekip alkışlar kesildikten sonra hızlı bi şekilde toparlayıp fotoğrafçılık yarışmasına devam etti.

Yarışmadan sonra Aktura ise ‘’Yönetimle aramızda bi şakaydı zaten müdür yardımcılarımızın da şakadan haberi vardı, durgun bi yarışmaya renk katalım biraz gülelim istedik. Doğrusu bu derece tepki alacağımızı düşünmemiştik. Güzel bi duygu uğraş verdiğimiz emeğin değer görüp beğenilmesi’’ diyerek duygularını dile getirdi.




 


 
 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları