Rize Masasın'da Rizenin Sorunları Masaya yatırıldı

ÇAY TV'DE YAYIN HAYATINA BAŞLAYAN "RİZE MASASI" PROGRAMI, RİZE HALKININ NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR. CUMA AKŞAMLARI SAAT 20.00'DA YAYINLANAN RİZE MASASI'NDA, RİZE-ARTVİN HAVALİMANINDAKİ UÇUŞ SAYILARININ AZLIĞI ELEŞTİRİLDİ

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR
‘RİZE MASASI’NDA HAVALİMANI TARTIŞMASI ALEVLENDİ

Çay TV'de yayın hayatına başlayan "Rize Masası" programı, Rize halkının nabzını tutmaya devam ediyor.

Mustafa Yücel Yazıcı'nın sunduğu programda, Gazeteci İsmet Köseoğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Murat Yazıcı, Felsefe Bilimci ve Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak ve Öğr. Gör. Dr. Taner Erol gibi farklı disiplinlerden isimler bir araya gelerek Rize'nin güncel sorunlarını masaya yatırdı.

Rize'nin ekonomisi, sosyal sorunları ve geleceği gibi konuların ele alındığı programda Özellikle Rize-Artvin Havalimanı konusu, programın odak noktası oldu.

Öğr. Gör. Dr. Taner Erol, havalimanının Rize için büyük bir kazanım olduğunu vurgularken, aynı zamanda acil eylem planları arasında lüks olduğunu belirtti.

Felsefe Bilimci Muhittin Bayrak ise havalimanındaki uçak ve sefer sayılarını eleştirerek, bu konuda yetkililere seslendi.

Rize'nin ekonomisi, sosyal sorunları ve geleceği gibi konuların derinlemesine analiz edildiği Rize Masası, her cuma akşamı saat 20.00'da Çay TV ekranlarında canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı