Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi

RİZE KENT KONSEYİ, 7. SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURULUNU RİZE BELEDİYESİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ. TEK LİSTEYLE GİDİLEN SEÇİMDE MEVCUT BAŞKAN MURAT YAZICI, YENİDEN RİZE KENT KONSEYİ BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ

Genel kurulda ayrıca Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri de belirlendi. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor: Murat Yazıcı, Ömer Lütfü Çorbacı, Hatice Tuğba Akbulut, Ferdi Beyaztaş, Çiğdem Hacıfazlıoğlu, İshak Güngör, Emel Kuk, Orhan Başdemirci, Arzu Erbaş, Enes Karavin, Ayşe Memişoğlu, Çağrı Tatar, Mehtap Demir, Bahtiyar Çoruh, Dilek Avcı, Onur Beyaz, Abdullah Şentürk ve Sefer Alan.

Genel kurulda Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk Meclislerinin yeni yönetimleri de seçildi. Nevin Hacımustafaoğlu Kadın Meclisi Başkanı, Mesut Eroğlu Gençlik Meclisi Başkanı, Mustafa İnanç Er Engelli Meclisi Başkanı, Ahmet Baran Albayrak ise Çocuk Meclisi Başkanı olarak göreve getirildi.

Rize Kent Konseyi, kent yaşamını iyileştirmek için çeşitli çalışma grupları ve tüm delegelerin iş birliğiyle projeler yürütmeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rizede tehlikeli temizleme çalışması
Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Rize İnstagram sayfaları