RİZE GENÇ FENERBAHÇELİLER ELAZIĞ'A SICAK BİR EL UZATTI

ELAZIĞ UŞÜME FENERBAHÇE SENİNLE ;diyerek harekete geçen gençlerden anlamlı bir gönüllülük örneği daha Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Rize GFB olarak başlatılan battaniye yardım seferberliği büyük karşılık buldu.

 ELAZIĞ UŞÜME FENERBAHÇE SENİNLE ;diyerek harekete geçen gençlerden anlamlı bir gönüllülük örneği daha Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Rize GFB olarak   başlatılan battaniye yardım seferberliği  büyük karşılık buldu.

Toplanan malzemeler Aras kargo ile  depremzedelere ulaştırılmak üzere  için yola çıktı. 

 
Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında ,deprem bölgesinin yaralarına bir nebze ilaç  sarabilmek için harekete geçen Rize Genc Fenerbahceliler Baskani Ünal Topal ve Genç Fenerbahçeliler Yardım seferberliğinde ciddi anlamda  battaniye  topladı. Malzemeler,Aras kargonun yakın ilgi ve alakasıyla yola çıktı.


 
Ünal Topal ;Rize GFB olarak Elazığ da gerçekleşen depremde hayatini kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyoruz. Bu zor gunlerde depremzede kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek icin topladığımız yardımları Elazığa ulaştırması icin Aras Kargo ya teslim ettik.dedi.


 
Haber :Yasemin ÖZÇELİK




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı