Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Güven Aksoy; Meslek Lisesi Elinizde Bir Bileziktir

RİZE BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, 37. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KAPSAMINDA BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Merkezdeki meslek liselerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, meslek liseleri ahiliğin temellerinden olan kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Her okul, kendi alanlarına ait çalışmalarını sergilediği stantlar açtı.

Programa, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Eyüp Furtuna ve Mehmet Ofluoğlu, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aşçı, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Güven Aksoy, İl Ticaret Müdürü Osman Köseoğlu, Rize Esnaf Kredi Kooperatifi Başkan Vekili Alaattin Turanlı, sendika başkanları, komşu okul müdürleri ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

Etkinlikte Ahilik sembolü olan lokma tatlısı ikram edilirken, ÇAYKUR Bölge Müdürlüğü de kurduğu çay standıyla katılımcılara çay dağıttı.

Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Belkis Akdağ Delihasan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Programa katkı sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Güven Aksoy’a, tüm okul müdürü arkadaşlarımıza, stantlarda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize, programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Gülay Çakmak, Özgür Kurt, Bedia Yağcı ve meslek dersi öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı