RİZE EMNİYETİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ilimize uyuşturucu/uyarıcı madde getirip pazarlayan, ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,

 İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilimize uyuşturucu/uyarıcı madde getirip pazarlayan, ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,

             25/03/2019 günü saat:18.30 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Alipaşa Polis Uygulama Noktasında yapılan uygulamada S.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında yaklaşık 20x10 cm ebatlarında 13 adet uyuşturucu/uyarıcı madde (bonzai) emdirilmiş kağıt olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.


 
             Yapılan yakalamalarda uyuşturucu/uyarıcı madde (bonzai) emdirilmiş kağıdın kullanıcı şahıslara 0,5 x 0,5 cm ebatlarında satıldığı ve ele geçirilen maddenin yaklaşık olarak 10.400 kullanımlık olduğu anlaşıldı.
 
             Konu ile ilgili olarak S.K. isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak Şube Müdürlüğümüzce gözaltına alınarak Rize Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi..
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, PTT’nin 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Ç.Rizespor Bu haftayı bay geçecek