Rize Emniyeti göz açtırmıyor

Rize Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Kullanımı, Bulundurulması, Satımına yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

 Rize Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Kullanımı, Bulundurulması, Satımına yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

 23.06.2017 günü İyidere Karadeniz Sahil Yolunda yapılan uygulamada 53 plakalı bir araç durdurulmuş, yapılan kontrollerde aracın ön yolcu paspası üzerinde 6,14 gr ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü E.G. ve A.A. isimli şahıslara gerekli adli işlemler yapıldı.


26.06.2017 günü saat Atmeydanı Mahallesi Hacı Eşref Caddesi üzerinde yapılan kontrollerde H.B. ve O.B. isimli şahıslar görevlilerimizi fark edince cebinde bulunan iki parça kâğıdı yere atarak uzaklaşmaya başlamış, şahıslar görevlilerimiz tarafından yakalanarak atılan kağıt parçaları kontrol edilmiş toplam ağırlığı 1,1 gr esrar maddesi ele geçirildi. Her iki şahsa gerekli adli işlemler yapıldı.

28/06/2017 günü Alipaşa uygulama noktasında yapılan kontrollerde 34 plakalı bir araç durdurulmuş,

Araç içerisinde bulunan G.C. isimli şahsın çantasında daralı ağırlığı 5,260 gr. ve 5,782 gr olan iki adet şeffaf renkli kilitli poşet içerisinde esrar maddesi ele geçirilmiş, yine aynı çanta içerisinde 7 adet takma tırnak içerisine konulmuş 2,076 gr gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.


Görevliler tarafından araç içerisinde yapılan kontrollerde 7 adet Kuru Sıkı Tabanca 100 Adet Kuru Sıkı tabanca fişeği, 4 adet MKE yapımı 7.65 mm Fişek, Uyuşturucu Kullanımında kullanılan aparatlar ve araca ait ses sistemi kutusu içerisinde 1050 gr Esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak araç sürücüsü U.C. ve yolcular G.C. ile R.D. isimli şahıslar gözaltına alınmış, yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen üç şüpheliden R.D. isimli şahıs tutuklanmış, U.C. ve G.C. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Rize Emniyeti;
Uyuşturucu madde suçları geçmişten bugüne olduğu gibi gelecekte de insanlığı tehdit eden en büyük tehlikeler arasında yer alarak, toplumların güven ve istikrarını sarsmakta ekonomik ve kültürel temellerine zarar vermektedir.

Bu bilinç doğrultusunda çalışmalarını yürütmekte olan İl Emniyet Müdürlüğümüz çağın gerekleri doğrultusunda tedbirler alarak ülke insanımızı uyuşturucu tehdidinden koruma ve uyuşturucu ile mücadeleyi kararlılıkla devam ettirmektedir açıklaması yapıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları