Rize Eğitim iş sendikası 24 kasım öğretmenler günü yemeğinde buluştu

Rize Eğitim-İş'in geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü onuruna düzenlediği gece, bu yıl Çamlıhemşin Dere Otel'de yapıldı. Geceye Eğitim-İş üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gece, Rize Eğitim-İş İl Başkanı Hamza Kutay, öğretmenliğin günümüzdeki durumu, çağdaş ve laik eğitimin önemi, vaad edildiği halde çözülemeyen 3600 ek gösterge, ücretli-sözleşmeli öğretmen sorunu, yöneticilikte liyakatin önemi konularında öğretmenlerimizin güncel sorunlarına değindi

 Rize Eğitim-İş'in geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü onuruna düzenlediği gece, bu yıl Çamlıhemşin Dere Otel'de yapıldı. Geceye Eğitim-İş üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gece, Rize Eğitim-İş İl Başkanı Hamza Kutay, öğretmenliğin günümüzdeki durumu, çağdaş ve laik eğitimin önemi, vaad edildiği halde çözülemeyen 3600 ek gösterge, ücretli-sözleşmeli öğretmen sorunu, yöneticilikte liyakatin önemi konularında öğretmenlerimizin güncel sorunlarına değindi. Başöğretmen M. Kemal Atatürk ve  görevi başında şehit olan şehid olan  öğretmenler anıldı. Rize Eğitim-İş'in yeni yönetiminin tanıtılması, çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından, tüm katılımcıların coşkuyla kutladığı bir Rize Eğitim-İş gecesi olarak sona erdi.



Rize Eğitim İş'e sahip çıkan cesur ve fedakar üyeleri ile Rize eğitim camiasında en etkili sendika olmaya devam edecektir. 
 
RİZE EĞİTİM İŞ YÖNETİM  KURULU
 
Rize Eğitim iş sendikası 24 mart cumartesi günü Eğitim iş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Özlük Hukuk sekr. Maksut Balmuk, Eğitim sekr. Suat Özkolay ve bölge avukatı Ebru Çavdar in anlatımları ve Rize'de 132 okulda örgütlü işyeri temsilcilerinin katılımı  ile Çamlıhemşin de eğitim çalıştayında buluştu. 

 
Eğitim de sendikaların dünya ve Türkiye'de ki tarihsel süreci, şube olma yolunda örgütlenme stratejileri, sendikamızın hukuk kazanımları, adli ve idari yargı sürecinde sendikal destek, öğretmen strateji belgesi adı altında ÖĞRETMENLERİN PERFORMANSINI ÖLÇMEYİ amaçlayan yönetmeliğe karşı sendikamızın mücadele tavrı konuları üzerinde duruldu.

 
Eğitim çalışmasının ardından akşam yemeğinde yöresel müzik ve  Marsis solisti Korhan Özyıldız'ın da sahne aldığı gece davetlilerin tulum eşliğinde horon oynamaları ile sona erdi.

 
Türkiye,'nin ve Rize'nin en dinamik sendikası Eğitim iş, MEB çalışanlarının sorunlarına karşı haklı mücadelesini her alanda sürdürmeye devam edecektir. 












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ceza Yediğine İnanamadı, Mahkemeye Gitti, Rizeli Refik Soykan: Haksız Olduğum Kanıtlanırsa Arabamı Bağışlayacağım
ÇAYELİ BAKIR’DAN ACİL DURUM TATBİKATI, GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT, BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül