Rize Denizciler İlk-Ortaokulu anlamlı bir imza günü ne ev sahipliği yaptı

HAYATA BİR BUSE...... Yüzünüzde sivilce mi çıktı ? Birkaç kilo için rejimde misiniz? Sevgilinizden ayrıldınız ve kimse sizi anlamıyor mu? Bütün aksilikler üst üste geliyor ve artık kaldıramıyormusunuz? İsyanlarda mısınız yoksa? Hayata Bir "Buse" (Sibel Aşçı)'yı okur musunuz? Ve sonra hayattaki sorunlarımız üzerine tekrar düşünüp beraber isyan edelim.

 HAYATA BİR BUSE......

Yüzünüzde sivilce mi çıktı ? Birkaç kilo için rejimde misiniz? Sevgilinizden ayrıldınız ve kimse sizi anlamıyor mu? Bütün aksilikler üst üste geliyor ve artık kaldıramıyormusunuz? İsyanlarda mısınız yoksa? Hayata Bir "Buse" (Sibel Aşçı)'yi okur musunuz? Ve sonra hayattaki sorunlarımız üzerine tekrar düşünüp beraber isyan edelim.



         Önümüze çıkan engellerin insanı yaşamdan koparamayacağını en canlı haliyle kanıtlayan ve bizi kırmayıp öğrencilerimizle buluşan "Yerli Stephan Hawking" olarak nam salan meslektaşımız Sayın Sibel Aşçı'ya ve misafirlerimize herkesin hafızasında kalacak bu güzel gün için canı gönülden teşekkür ediyorum.



Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.Yaşam sevincinizin hiç sönmemesi dileğiyle...



Hayata Bir "Buse" Geçtiğimiz cuma günü Rize Merkez Denizciler İlk-Orta Okulu anlamlı bir imza gününe ev sahipliği yaptı.



Trabzonlu Öğretmen örnek hayat mücadelesini yazdı. geçirdiği bir rahatsızlksonucu başından aşağı felç olan Öğretmen Sibel Aşçı yaşadıklarını hayata bir buse adlı kitabında topladı... kitabının ikinci baskısınında yok sattığı bu umut ve şükür dolu hayat hikayesinin imza gününde oldukça anlamlı duygusal anlar yaşandı ,öğrencilerin sevgi seli ile kucaklaşan öğretmen ve yazar Sibel Aşçı bakışarak konuştuğu kızı tercumanlığı ile bizlere hayatını anlattı.



öğretmenlerin ,öğrencilerilerin ve okul zilinin eşliğinde çok mutlu olduğunu ifade eden Aşçı ; Bir öğretmenin yaşayabileceği en güzel günü yaşadım. Öğrenciler ve öğretmen arkadaşlarla birlikte bir okul ortamında öğrencilerin cıvıl cıvıl sesleriyle birlikte olmak yıllardır özlemini çektiğim bir duyguydu.



Bana bu duyguları yaşatan başta Okul Müdürümüz Sayın Şükrü Çağlayan olmak üzere kitabimda ve bu günde emeği cok büyük olan Rıza Özgür Yıldız hocama, kıymetli can dostum Mehmet Kudal a, okul aile birliğine ve tabiki değerli meslektaşlarımla Denizciler Okulu öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.dedi...



.
.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri