Ömer Çelik; Belediye Başkanları Ve Teşkilat Yöneticileri Hakkında Disipline Sevk Kararı Alındığını Duyurdu

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK, RİZE'DE BOYKOT KAPSAMINDA OLAN BİR İŞLETMENİN AÇILIŞINA KATILAN BELEDİYE BAŞKANLARI VE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ HAKKINDA DİSİPLİNE SEVK KARARI ALINDIĞINI DUYURDU

Bu karar, Türkiye genelinde eleştirilerle karşılaşan olayın ardından geldi. Rize’de bir AVM’de açılışı yapılan ve İsrail'i boykot listesinde yer alan bir fast-food zinciri, törene katılan AK Partili belediye başkanları nedeniyle büyük tepki topladı.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süleyman Balcı ve Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara gibi isimler açılışa katılarak dikkat çekti. İyidere Belediye Başkanı Mete, eleştirilere karşı yaptığı açıklamada, işletmenin sahibiyle okul arkadaşları olduğunu ve açılışa bu sebeple katıldığını, ancak yemek yemediğini belirterek kendini savundu. Tören sırasında bazı protestolar yaşandı ve İsrail karşıtı slogan atan bir öğretim görevlisi saldırıya uğradı.

Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, disiplin sürecinin AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından takip edildiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı