Okul Veli Hep Beraber Eğitimde El Ele

Rize valisi Ersin Yazıcı, İstiklal Ortaokulu`nda düzenlenen veli toplantısına katıldı.

Veli toplantılarına büyük önem verdiklerini ifade eden Vali Yazıcı, çalışkan, dürüst, saygılı idealist bireyler yetiştirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte çaba göstermesi gerektiğini belirtti.

UNUTULMAMALIDIR Kİ…

Çocuğun okul çağını en verimli şekilde geçirmesi konusunda velilere ve eğitimcilere önemli görevler düştüğünü ifade eden Vali Yazıcı, " Rize'nin başarı çıtasını yükseltmek için öncelikle öğrenci velilerimizin her şart ve ortamda bizimle beraber olmaları ve desteklemeleri lazım. Hedefimiz öğrencilerimizi her zaman başarılarını bir üst seviyeye yükseltmek ve onları hayata hazırlamak olacaktır. Unutulmamalıdır ki var olan başarı sadece öğretmenlerimizin değil, öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimize de ait olacaktır "dedi.


EĞİTİM AİLEDE BAŞLAR, OKULDA PEKİŞTİRİLİR

Çocuk yetiştirmenin önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, " Eğitim ailede başlar, okulda pekiştirilir. Hepimizin çocuğu en değerli varlığımızdır. Hepimiz çocuklarımız için varız. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim servetimiz ve geleceğimiz. Onlar bize Allah'ın bir emaneti. O halde bu emaneti hep birlikte en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen gayreti yapmalıyız. Hep beraber sevgimizi, şefkatimizi çocuğumuza hissettireceğiz "dedi.



BİR EKİP RUHU İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Öğrencilerde başarı ve güven duygusunun geliştirilebilmesi için velilerin çocuklarıyla iyi bir iletişim kurmaları, okulla ve öğretmenlerle daima iletişim halinde olmaları gerektiğini belirten Vali Yazıcı," Okul, veli ve yönetim olarak el ele verip bir ekip ruhu içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Bu okulda yapılmış olan bütün hizmetler öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim öğretime katılım sağlamaları içindir. Şimdi bu veli toplantımızdaki amacımız ise hep birlikte çocuklarımıza neler yapabiliriz bunun istişaresini yapmak istedik. Okulla sürekli iletişim halinde olun, öğretmenlerin önerilerini dinleyin çocuğunuzu sevin ve güvenin ve çocuğunuzu öncelikle tanıyın "dedi.

Toplantıya katılan velilere teşekkür eden Vali Yazıcı, velilerden özellikle veli toplantılarına katılarak öğretmenlerle iletişim halinde olarak çocuklarına destek olmaları çağrısında bulundu.Toplantı, velilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından verilen kokteyl ile sona erdi.Düzenlenen toplantıya Vali Ersin Yazıcı ve eşleri Hanife Yazıcı, Vali Yardımcıları Turan Yılmaz ve Mehmet Kurt, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi