Nevzat Paliç Yeniden Aday

Rize Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine mevcut başkan Nevzat Paliç yeniden aday olduğunu açıkladı

Rize Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine mevcut başkan Nevzat Paliç yeniden aday olduğunu açıkladı



Rize Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu söyleyen Palıç “ Geçmişte karşımda olanlar yine karşımda, ben bu senaryoyu ezberledim, kimse bu senaryoya destek vermez” dedi.

 RİZE: 8 Şubat tarihinde yapılacak olan Rize Ziraat Odası Seçimlerinde daha önce adaylığını açıklayan Temel Ali Uzun karşısında yeniden adaylığını açıklayan oda başkanı Nevzat Palıç geçmişte aynı listedekiler ile yarıştığını söyledi.

   8 Şubat 2001 Tarihinde Oda başkanlığına seçildiğini söyleyen Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Palçı 15 yıldır laiki ile görev yaptığını belirterek” Benden önce görev yapan ve rahmete kavuşan Muhittin Türüt bize bu binayı kazandırdı, bende benden sonra geleceklere eser bırakmak istiyorum, kongreden sonra ilk işimiz odamız adına bir arsa alıp burada fidan yetiştriciliği yapıp, üyelerimize dağıtmak olacak. Çaykur”u ortadan kaldırmak isteyen bazı sektör sahiplerinin desteklediği bir liste karşımızda, bunlar yıllardır hep karşımıza çıktı., biz bu senaryoyu ezberledik, artık aynı senaryo ile kimse karşımıza çıkmasın. 159 delegemiz oy kullanacak, bunların oyları ile seçimler yapılacak” dedi.

    Önceki seçimlerde tekrar aday olmayacağınızı açıklamıştınız sorusuna ise “ İspat etsinler çekileyim, böyle bir beyanatım yok. Benim listemde yıllardır yer alamayanlar her zaman karşıma bir rakip çıkardı, yine aynı oyun, Çaykur”u özelleştirmek isteyen kadro, Çaykur bizim sigortamızdır, asla taviz vermeyiz, iktidar partisi hiçbir adayın yanında değil, doğru olan da bu” dedi.




nevzart paliç yeniden aday 14 ocak paylaşan: caytvhaber


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Çaykur, Eylül Ayı Yaş Çay Ödemelerini Ne Zaman Yapacak ?
Ekrem Orhon Anısına Ovit Dağı’nda Cumhuriyet Tırmanışı Yoğun İlgi Gördü
Rize Ardeşen'de Heyelan: 3 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı
Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor