MÜSİAD, ÇAYKUR Rizespoar’a Başarılar Diledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ÇAYKUR Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’yı ziyaret etti.

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ÇAYKUR Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’yı ziyaret etti. 

 
Rizespor tesislerinde gerçekleşen ve Rizespor Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazırda bulunduğu ziyaret programında MÜSİAD Başkanı Recep Taylan, “Futbol’un Rize ekonomisine, tanıtımına ve sosyal hayatına katkısını önemsiyor ve bu bilinçle Rize’nin en önemli markası olan ÇAYKUR Rizespor’u MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte gerek türbinlerde gerekse çeşitli platformlarda görev alarak elimizden geldiğince destekliyoruz. Bu sezonda ÇAYKUR Rizespor’un süper lige çıkacağına inanıyor ve göreve yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

 
Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ise;
 
“Şehrimizin ortak paydası, ortak değeri olan Rizespor’umuzu teknik ekibi ile oyuncuları ile taraftarı ile  ve MÜSİAD gibi şehrimizin önemli kurumlarının da desteği ile daha üst yerlere ulaşması için bizler de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları