Minyonlar Rize'ye Geliyor

Golden nuts eğitim ödüllü tiyatro oyunu Rengarenk Organizasyon sayesinde tüm dünyada çok sevilen animasyon filmi kahramanları Minyonlar 15 Ocak 2016'da Rize'ye geliyor.

Dünyaca Ünlü Sinema filmi, çocukların en çok güldüğü çizgi kahramanlar Minyonlar Rize'de. Senaryosunda temel eğitim esasları içerisinde olan, güldürürken düşündüren, müzikal tiyatro oyununda, kahkaha atan çocuklarımızı mutlu eden, Minyonlar Rize’de büyük küçük demeden hayranlarıyla buluşacak.

 Tiyatro oyununun konusu, Dr. Gru'nun bilimsel çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı Minyonlar, sürü halinde yaşarlar ve birbirlerinden hiç ayrılamazlar. Dr. Gru, son çalışmaları için, Türkiye'ye gitmek zorunda kalmıştır. Yola çıkmak için hazırlanır ve laboratuarı Minyonlara emanet eder. Fakat sürünün en maceracı ve çılgın minyonları 'Tim ve Mark' gizlice Gru'yu takip ederek onlar da Türkiye macerasına katılır.

 Hiç bilmedikleri bir ülkede, bilmedikleri kültürler, bilmedikleri yemekler ve danslar... Çılgın minyonlar kendilerini Gru'dan saklayarak tatil yapmak için ellerinden geleni yaparlar. Yaptıkları hatanın farkına vardıklarında nasıl ders alacaklarını hep beraber izleyeceğiz. Çılgın minyonlar Türkiye macerası için ilk kez Rize'de! Sizde bu eğlenceli unutulmaz saatleri çocuklarınızla birlikte yaşamak istiyorsanız 15 OCAK 2016 İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİNE gitmeyi unutmayın.

 Tiyatro gösterisi CUMA günü 11:00 ,14.00 VE 18:00 saatlerinde üç seans halinde İsmail kahraman Kültür Merkezinde Engelli ve yetiştirme yurdu öğrencilerine ücretsiz olarak tüm çocuklara açık olacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi