Mhp Rize Milletvekili Kazmaz'dan Köymen' Cevap

CHP Rize milletvekili adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, MHP Rize eski il başkanı Haydar Diş’i ziyaretinde, MHP Rize milletvekili adayı Cem Kazmaz’ın Türk olmadığını ifadesine sert açıklama geldi

Mhp Rize  Milletvekili Adayı Cem Kazmaz, Chp Rize İl Teşkilatı ve Milletvekili Kemal Köymen'i edebe ve ahlaka davet ederek sert açıklamalrada bulundu.

İşte Kazmaz'ın Açıklamaları...

Bugün Rize’miz maalesef CHP İl Teşkilatı ve onların Milletvekili adayı Kemal Köymen sayesinde çürümüş, çağ dışı kalmış, rezil ve zelil siyasetin yeni, vahim bir örneği ile daha karşı karşıya kalmış bulunmaktadır.

Rize’de yalnız kalsa köyünün yolunu bile bulamayacak, hatta Trabzon Havalimanında tek başına bırakılsa Rize’ye bile gelemeyecek olan CHP’nin ABD’den ithal Türkçeyi ancak İngiliz aksanı ile konuşabilen adayı ve CHP Rize İl Teşkilatı akli melaikeleri yerinde olmayan, amasız hastalığın pençesinde kıvranan bir kişinin ağzından sözde haber yaptırarak, "chp rize" başlıklı resmi e-mail adresinden 19.10.2015 tarihinde saat 11:58,’de Rize Basınına servis ederek “MHP Rize Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz’ın Türk olmadığının iddia edildiği, ona oy verenlere hakların helal olmadığı” edepsizliğine imza atmışlardır.

Akılları sıra maden bulmuşçasına üzerine atladıkları bu hastalıklı kişinin Sayın Genel Başkanımızı Rize’ye çağırdığını halini hatırını soranlara anlattığını, sayın Genel Başkanımıza bir devlet sırrı vereceğini, bu sırrın da Putin’i Suriye’ye kendisinin gönderdiği olduğunu ısrarlarla camiamızda tanıdığı herkese söylediğini, Genel Başkanımızın evine gelmediğinden bahisle bu tür akıl dışı söylemleri önüne gelene sıraladığını ise kimse duymaz, bilmez zannetmişlerdir!

Temsil ettiği partinin söylemlerinden dahi haberi olmayan, Cumhuriyet sayesinde 1923 yılından beri eşit yurttaşlar olduğumuzu bilmeyen, Büyük Önder Atatürk’e “Kefere Kemal” diyen zihniyetin Rize şubesi olarak ortalıklarda dolaşan, çağ dışı, ülke gerçekleriyle uyuşmayan, bölücü bir kimlik siyaseti ile prim yapmaya uğraşan, Rize Çayını sadece bardakta görmüş maalesef profesör unvanlı bir rakip parti adayının yalan ve iftiraya dayalı kirli karalamayla şahsımı hedef alması, seviyesizliğin zirvesi olduğu gibi, bu konuda CHP’nin AKP ile nasıl yarış halinde olduğunun da vahim bir örneğidir.

Bu şahsı, benimle ilgili iddia ve söylemlerini ispata davet ediyorum. İspatlamazsa şeref ve haysiyet cellâdı bir müfteri olduğu kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Benim kim olduğumu, bütün sülalemi ve geçmişimi Rizeli Hemşerilerim çok iyi bilmektedir.

Benim Atalarım öze be öz Türk ve Müslüman evladı olarak 1461 yılında bu topraklarda ilk camiyi inşa edenlerdir. Dedemim Dedesine Osmanlı Mekke Kadılığı payesini vermiştir, bu bedbahtlar eğer Anıtkabire olur da yolları düşerse orada Dedem Kuvay-i Milliye Kahramanı Hacı Hafız Osman Kazmaz’ın köşesini göreceklerdir. Rahmetli Babam Araştırmacı-Yazar Süleyman Kazmaz başta İpsiz Recep olmak üzere Rize’mize 40’dan fazla eser hediye etmiş bir Türk Milliyetçisidir ! Kazmaz Ailesinin Çayeli’ne kazandırdığı iki Cami vardır.

Rize’nin öz evladı olma gururunu her zaman şerefle yaşadım. Ben ve sülalemle ilgili konuşacak olanların önce destur çekmesini, sonra da ilimize yaptığımız hizmetlere ve bıraktığımız eserlere bir bakmasını özellikle ve önemle tavsiye ederim.

Bu müfterilerle, Türkün adını bile diyemeyen, bölücü HDP söylemleri ile ortalıkta dolaşan sözde profesörlerle Rizeli Hemşerilerim önünde siyaseten hesaplaşacağım gibi, hukuk önünde de hesaplaşmaktan geri kalmayacağımın bilinmesini isterim. Ne mutlu Türküm diyene!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi