Kurtuluş İlköğretim Okulu Öğrencileri Doğuş Çay İlkokulu'na Taşındı

RİZE VALİSİ BAYDAŞ İNCELEDİ.FİZİKSEL YAPISI ESKİYEN VE RİSKLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEN MERKEZ KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU,YENİLEME SÜRECİNE GİRİYOR.2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BOYUNCA ÖĞRENCİLER,GEÇİCİ OLARAK DOĞUŞ ÇAY İLKOKULU'NDA EĞİTİMLERİNE DEVAM EDECEK

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, bu sürecin sorunsuz ilerlemesi adına Doğuş Çay İlkokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Baydaş, okulun fiziki şartlarını yerinde değerlendirerek, öğrenciler ve öğretmenler için gerekli tüm düzenlemelerin yapılması talimatını verdi.

Vali Baydaş, güvenlik, servis ve trafik gibi konuların eksiksiz bir şekilde ele alınacağını belirterek, "Kurtuluş İlkokulu'nun yıkımı sonrası öğrencilerimizin eğitimlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için Doğuş Çay İlkokulu'nda tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Amacımız, yeni eğitim-öğretim sezonuna sorunsuz bir şekilde başlamak ve bu süreçte tüm kurumlarımızla koordineli çalışarak, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak" dedi.

Yenileme süreci boyunca eğitim faaliyetlerinin kesintisiz ve yüksek kalitede devam etmesi için tüm imkânların seferber edileceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?