Kurbanı yakalarken hastanelik oldu

Kurbanı yakalarken hastanelik oldu

RİZE: Kurban Bayramı nedeniyle her kurbanda olduğu gibi bayramın birinci günü kaçan boğalar Rize Belediyesi Veteriner müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

    Kurban Bayramı nedeniyle Rize Belediyesi ekipleri ihbarlar üzerine kaçan kurbanlıkların peşine düştü, Rize Merkez Çaykent beldesine bağlı Tekke köyden kaçan kurban Çaykent, Andon yoluna inerek yolun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu.

kurban sahipleri Burhan Civelek ve Zeki Civelek uzun süre kurbanı kovaladılar,  kaçan kurban, uzun süre yol üzerinde bekledi ve araçlara saldırdı. Bir vatandaşın kamyonet ile yaklaştığı kurban araçtan kaçtıktan sonra kendisini durdurmaya çalışan  Sinan Kandemir isimli vatandaşı yaraladı. Vatandaşların müdahalesi sonucu yerden kalkan vatandaş ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


 Rize Belediye Veterinerlik ekiplerinin uyuşturucu atması işe yaramadı, yol üzerinde koşmaya devam eden kurban kamyonetin kurbana yaklaşması ile bir vatandaş tarafından kement atılarak yakalanıp araca bağlandı.


Yiğitler köyünde ise sahiplerinin elinden kaçan kurban dere yatağında uzun süre kurban sahiplerini uğraştırdı, başına çuval geçirilelen ve ağaca bağlanan kurban yanına kimseyi yanaştırmaması sonucu Belediye Ekibi tarafından uyuşturucu ile uyuşturuldu.

Öte yandan arife günü sahiplerinin elinden kaçan kurban halen bulunamadı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi