Karamehmetoğlu ve Erdoğan İstikrar’dan Yana

Rize’nin önde gelen sivil toplum kuruşları temsilcilerinden Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, 7 Haziran’da Türkiye’nin güçlü konumunu terk etmemesi ve ekonomik büyümenin devam etmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini söylediler.

   Karamehmetoğlu, “Türkiye’nin gelişmesini, kalkınması istemeyen ve ülkesinde söz sahibi olmasını istemeyenlerin hazırlamış olduğu bir tezgahtır. 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımızın bu oyunu bozacağına inanıyorum. Türkiye’miz siyasi istikrarını bozmadan yoluna durmadan devam eder diye düşünüyorum. Koalisyonlar Türkiye için ve uygulandığı ülkeler için bir yıkım demektir. Türkiye bunu 80 öncesinde ve sonrasında defalarca denedi. Ülkenin hayrına olan hiçbir girişim bundan çıkmadı. Bundan sonra da çıkacak gibi durmuyor. İtalya koalisyonlar ülkenin gündeminden kalksın diye kanun değişikliği yaptı” diye konuştu.

 

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, “7 Haziran’da vatandaşlarımız sandıklardan gereken cevabı vereceklerdir. Bütün dünya birleşmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin aşağıya inmesini istiyor. Buna müsaade etmememiz lazım. Ülke olarak birleşme zamanıdır diyorum” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi