Kalkandere'de Genç Yetenekler Resim ve Seramik Sergisi Düzenledi

RİZE'NİN KALKANDERE İLÇESİNDE BULUNAN GENÇLİK MERKEZİNDE, KAPALI SPOR SALONUNDA "GENÇ YETENEKLER RESİM SERGİSİ VE SERAMİK-EBRU SANATI SERGİSİ" DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Müdürü Muhamet Doğan'ın organize ettiği etkinlikte, genç yetenekler hünerlerini sergiledi.

Serginin açılışı, Kalkandere Kaymakamı Alpay Dinçel, yeni belediye başkanı Mehmet Yılmaz Yetimoğlu ve İl Meclis Üyesi Hasan İbar tarafından gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, açılış kurdelesini hep birlikte keserek sergiyi ziyaret ettiler.

Açılışta konuşan Kaymakam Alpay Dinçel, gençlerin yeteneklerini sergileyebilmeleri için imkanlar sunuldukça başarabilecekleri şeylerin sınırsız olduğunu vurguladı. "Gençlerimize destek olacağız," diyen Dinçel, gençlerin her alanda başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Gençlik ve Spor Müdürü Muhamet Doğan ise sergi hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlerimize altın bilezik sunduk, her birey meslek sahibi oldu," dedi. Etkinlikte yer alan gençler, seramik ve ebru sanatındaki yeteneklerini sergileyerek izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Etkinlik, gençlerin sanat alanındaki becerilerini ortaya koymaları ve kendilerini geliştirmeleri adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Sergi, Kalkandere halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Haber : Cemil Bilgin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Çayeli Bakır'dan Genç Zihinlere Destek: Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı
Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi