Kalkandere Meydanı İftarda Doldu

AK Parti Kalkandere İlçe teşkilatı tarafından açık havada gerçekleştirilen iftar programına yoğun katılım oldu

AK Parti’de ilçe teşkilatları İftarda bir araya gelemeye devam ediyor. Dünde Kalkandere ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına yoğun bir katılım oldu. Kalkandere’de açık havada gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, İl yönetim kurulu üyeleri, Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ilçe başkanı Hasan Ayyıldız, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe başkanı Hasan Ayyılıdız iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada  bu mübarek  ayda sofralarını şenlendiren herkese teşekkür etti.

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal  önceki günün Bosna-Hersek’de 20 yıl önce yaşanan ve yaklaşık 9 bin insanın hunharca katledildiği srebrenitsa katliamının yıl dönümü olduğunu belirterek, “Dolayısıyla dünyada tüm Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Bir insanın bir organı arızalandığı zaman diğer organlar nasıl ki bunun acısını hissediyorsa dünyanın bütün Müslümanları da aynı acıyı aynı anda hissetmelidir. inşallah dua ve temenni ediyorum ki dünyada hiç göz yaşı kalmasın. Daha çok çalışarak ve daha çok gayret gösterip birbirimizi  severek daha güzel  günlere hep  beraber ulaşmak  ümidiyle ramazanınız hayırlı olsun” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi