Kaçak içki operasyonu

Kaçak içki operasyonu

Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Kaçakçılığın önlenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalarda;

 

28.10.2015 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince  Rize Merkez Dalyan mevkiinde yapılan çalışmalarda 53…. plaka sayılı araç durdurulmuş,  N. M. ve S.M. isimli gürcü şahıslar ile F.D. ve S.V isimli Türk şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada üzerlerinde TAPDK bandrolü bulunmayan toplamda 520 paket muhtelif markalarda kaçak sigara ve 36 şişe kaçak içki ele geçirilmiş ayrıca araç içerisinde bulunan F.D isimli şahsın üzerinde 18,96 gr esrar maddesi bulunduğu tespit edilmiştir.

N.M ve S.M. isimli Gürcü Şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmasının ardından  sınırdışı işlemleri için Göç İdaresi Müdürlüğü yetkililerine teslim edilmiştir.

F.D ve S.V isimli Türk şahıslara ise 5607 SKM suçundan işlem yapılmış ayrıca F.D isimli şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kabul Etmek suçundan işlem yapılarak Cumhuriyet Savcısının talimatı gereğince Müdürlüğümüzden salıverilmiştir.

Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde kaçakçılık suçlarına yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

 

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi