HASAN UZUN: ÇAYKUR ÜRETİCİNİN KAYBINA SEBEP OLMUŞTUR

2020 yaş çay kampanyası resmen başladı. Üreticilerden sanayicilere kadar binlerce kişi pandemi etkisiyle oluşan beklenmedik sorunların çözümü için yapılan çalışmaların sonuçlarını bekliyor. Sektörün belkemiği olan Çaykur her dönem olduğu gibi bu dönemde belirleyici olma özelliğini sürdürürken eleştirilerin hedefi olmaya da devam ediyor. Çay Tv canlı yayınında kampanyayı değerlendiren Çay Sanayicileri Derneği Başkanı Hasan Uzun yaptığı açıklamada çaykurun kampanyayı geç açtığını savundu. Uzun açıklamasında d

 
         2020 yaş çay kampanyası resmen başladı.

Üreticilerden sanayicilere kadar binlerce kişi pandemi etkisiyle oluşan beklenmedik sorunların çözümü için yapılan çalışmaların sonuçlarını bekliyor.

Sektörün belkemiği olan Çaykur her dönem olduğu gibi bu dönemde belirleyici olma özelliğini sürdürürken eleştirilerin hedefi olmaya da devam ediyor. Çay Tv canlı yayınında kampanyayı değerlendiren Çay Sanayicileri Derneği Başkanı Hasan Uzun yaptığı açıklamada çaykurun kampanyayı geç açtığını savundu. Uzun açıklamasında daha ilk günden taban fiyatın altında yaş çay alan firmalar bu rahatlığı çaykur dan almıştır, çaykur’un kampanyayı geç açması üreticilerin zararına olmuştur dedi. 

 
UZUN: ÇAYKUR TABAN FİYAT ALTINDA ÇAY ALANLARA KURU ÇAY SATMAMALI

Taban fiyat altında çay alınmasına değinen Hasan Uzun çaykur bu konuda acilen devreye girmelidir, çaykur taban fiyat altında çay alan firmalara kuru çay satmayacağını açıklamalıdır dedi. 
 
UZUN: ÇAYKUR ADRESE TESLİM KURU ÇAY SATMIŞTIR

Çaykur’un bazı çay firmalarına kuru çay satmasını eleştiren Çay Sanayicileri Derneği Başkanı Hasan Uzun çaykur adrese teslim kuru çay satmıştır, bu ticaret şekli dünyada yoktur dedi.

 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı