Halime Sena Kandemir'e Yardımlar Çığ Gibi

Rize'de tam teşhis konulamayan hastalığı ile mücadele eden Halime Sena Kandemir (3) için başlatılan yardım kampanyasına duyarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 Rize'de yaşayan Emine ve Nuh Kandemir çiftinin en küçük çocuğu olan 3 yaşındaki Halime Sena, 1 yaşından sonra ortaya çıkan hastalıkla mücadelesini sürdürüyor. Hastalığına tam teşhis konulamayan minik Halime Sena yaklaşık 1 yıldır evinde solunum cihazlarına bağlı yaşıyor. 

 
Minik kızın ailesi masrafları karşılamakta güçlük çektikleri için Rize Valiliği'ne yardım başvurusunda bulundu. Duyarlı vatandaşlar ailenin bu çağrısına kulak vererek kısa bir sürede 70 bin liralık yardım topladı.
 
Baba Nuh Kandemir, kampanyaya destek olan herkese teşekkür ederek, "Yaklaşık bir hafta önce valiliğe başvurdum. Kızımın daha rahat imkanlarla tedavisini sürdürmem için bana yardım gerektiğini ilettim. Ardından ve Çay TV muhabiri Hülya Uzunve DHA Rize Temsilcisi Aytekin Kalender'in  yaptığı haberlerden sonra 2 gün içerisinde kampanya yoğun ilgi gördü. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci ile AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da bize ulaştı ve Halime Sena'nın durumu hakkında bilgiler aldı. Bizden desteklerini maddi ve manevi olarak esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı