Hac Ve Umre Arkadaşları Bir Arada

Birçok Defa Torlak Turizmle Kutsal Topraklara Yolculuk Yapan Vatandaşlar Bugün Kahvaltılı Toplantıda Biraraya Geldi. Birlik Ve Beraberlik Mesajlarının Verildiği Toplantıda Konuşan Torlak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, Katılımcıları Bilgilendirdi.

   Yıllardır yaptığı başarılı hac ve umre organizasyonları ile adından söz ettiren Torlak Turizm sosyal amaçlı buluşmalarını sürdürüyor. Birçok defa Torlak Turizm’le Hac ve Umre seyahatine dahil olan vatandaşlar düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Torlak Turizm’in Yönetim Kurulu başkanı İsmail Torlak, katılımcılara iştiraklerinden ötürü teşekkür etti.

Programa katılan Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, başarılı hizmetlerinden ötürü Torlak Turizm’e teşekkür etti.

İş adamı Yılmaz Sevimli’nin okuduğu ilahi ve Torlak Turizm temsilcilerinden Hakkı Dereci tarafından seslendirilen kuranı kerim tilaveti katılımcılara manevi atmosfer yaşattı.

Hac ve Umre organizasyonlarında Torlak Turizmi tercih eden vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Uzun süredir Torlak Turizmin temsilciliğini yapan Hakkı Dereci ve Nizamettin Küçük ise, Torlak turizmle çalışmaktan memnun olduklarını söylediler.

 

Bu arada Torlak Turizmle kutsal topraklara gidecek olanlar 15 Aralık Salı Günü Trabzon’dan Cidde’ye hareket edecek. 29 Aralık Salı günü Medine’den Trabzon’a dönüş yapacaklar. Kafilede 200 kişi yer alacak.

İkinci Buluşma Hopa'da

 

Torlak Turizm sosyal amaçlı buluşmalarını sürdürüyor. Birçok defa Torlak Turizm’le Hac ve Umre seyahatine dahil olan vatandaşların Rize buluşmasından sonra ki ikinci durağı Artvin’in Hopa İlçesiydi.

Kahvaltı programında bir araya gelen hac ve umre arkadaşları kutsal toprakları yad etti.

Hopa’dan 7 yılda 570 kişiyi kutsal topraklarla buluşmasında vesile olan ve uzun süredir Torlak Turizmin Hopa temsilciliğini yapan Nizamettin Küçük, bu birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulundu.

Torlak Turizm’in Yönetim Kurulu başkanı İsmail Torlak, katılımcılara teşekkür ederek bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

Torlak turizmle kutsal topraklara giden bu kişi duygularını yazdığı şiirle anlattı.

Birlik ve beraberlik duygusunun ön plana olduğu kahvaltı programı Salı günü Rize’nin Ardeşen İlçesinde yapılacak.

 

 

Bu arada Torlak Turizmle kutsal topraklara gidecek olanlar 15 Aralık Salı Günü Trabzon’dan Cidde’ye hareket edecek. 29 Aralık Salı günü Medine’den Trabzon’a dönüş yapacaklar. Kafilede 200 kişi yer alacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi