FINDIKLI’YA GÜÇLÜ A.ADAYI MUSTAFA KASIM ZORLU

Hayırsever kimliği ile tanınan işadamı Mustafa Kasım ZORLU, Fındıklı Belediye başkanlığına geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den aday adayı oldu.

 Hayırsever kimliği ile tanınan işadamı Mustafa Kasım ZORLU,  Fındıklı Belediye başkanlığına geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den aday adayı oldu.

Yaptığı hayırlarla tanınan ZORLU, uzun süredir Türk Kızılay’ı Çankaya Şube Başkanlığını ve   Çankaya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğini devam ettirmektedir.Ankara’da yaşayan Rizeli Hemşerileri ile beraber olmak adına da Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini de devam etmektedir.


 
İş hayatında başarılı bir kariyeri olan A.Adayı ZORLU, üç yıllık memuriyetinden sonra özel sektörde müdürlük,genel müdürlük görevlerinde bulundu.Halen Zorlulular İnşaat Turizm ve Organizasyon A.Ş’nin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.İş hayatında birçok altyapı ve üst yapı çalışmasını hizmete sokan ZORLU,belediyecilik konusunda da büyük tecrübeye sahip.
Ankara’da gerek iş hayatında gerekse sivil toplum çalışmalarında hemşerilerinin her zaman yanında ve destekçisi olan ZORLU,şimdi kazandığı birikim ve tecrübelerini Fındıklı’ya hizmet için kullanmaya hazırlanıyor.
 
Ak Parti Fındıklı Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Kasım ZORLU adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada Fındıklı’ya hizmet aşkını şöyle ifade ediyor; Saygıdeğer Fındıklılı hemşerilerimin daha iyi bir Fındıklı’da yaşamalarını arzu ettiğimden, Edindiğim birikimlerimi ve deneyimlerimi hemşerilerimin hizmetine sunmak üzere Ak Parti’den Fındıklı Belediye Başkan Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.
 
Doğduğum, büyüdüğüm, hayatım boyunca gururla güç aldığım Fındıklı’ya hizmet etmek benim için onurların en büyüğü olacaktır. Misyonumuz, İlçemizin turizm ve tanıtım konusunda ufkunu açmak, Fındıklı’nın ekonomisine katkı sağlamak, altyapı ve üstyapı sorunlarını çözerek Fındıklı halkının huzur ve mutluluğuna katkı sağlamak olacaktır. 
Allah nasip ederse; Başkanlığımız süresince devamlı istişare ederek, muhtarlarla diyalog kurarak, sivil toplumla ve kanaat önderleri ile barışık hareket ederek, halkın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üreterek, tepeden bakmadan, çevreye ve canlılara duyarlı, mütevazi bir anlayışla herkes için yaşanabilir bir Fındıklı için birlikte yürüyeceğiz.
 
Hemşerisi olmaktan gurur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde küresel güç olma yolunda ilerleyen ülkemizde, bizler de üzerimize düşeni yapmak üzere Fındıklı Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuzu Hemşerilerimin takdirine sunarım.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ceza Yediğine İnanamadı, Mahkemeye Gitti, Rizeli Refik Soykan: Haksız Olduğum Kanıtlanırsa Arabamı Bağışlayacağım
ÇAYELİ BAKIR’DAN ACİL DURUM TATBİKATI, GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT, BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül