Fındıklı İbn-İ Sina Öğretmen Ve Öğrencileri Portekiz Ve Slovakya’ya Gidiyor

Fındıklı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4 öğretmen ve 30 Öğrencisi ile Erasmus + projesi kapsamında Portekiz ve Slovakya’ya gidiyor.

 AB Erasmus + projesi kapsamında 2015 yılında “Toplum Sağlığında İlk Yardım” projesiyle 64 öğrenci ve 7 öğretmeni ile Portekiz ve Polonya’ya giden Fındıklı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu yıl da yeni bir başarıya imza atarak Türkiye’deki 2296 proje arasından “GEBELİK VE EKG ALANINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN AVRUPA DENEYİMİ” adlı projesiyle yeterli puanı alarak yurt dışına gidecek olan 324 okuldan biri oldu.

Bu yıl 4 Öğretmen ve 30 öğrencisi ile Portekiz ve Slovakya’ya gidecek olan okulumuz, Nisan ayı içerisinde Portekiz’e, Haziran ayı içerisinde ise Slovakya’ya gideceklerdir. Her ülkede 15 günlük staj yapma imkanı bulacak olan öğrenciler Avrupa’da ki deneyimlerini diğer arkadaşlarına aktaracaklardır.


Projemiz; ortak okullarımıza, eğitim camiasına, ilimize hayırlı olsun. Projeyi hazırlamada emeği geçen ve destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, idarecilere, öğretmenlere, ulusal ve uluslararası ortak kurumlara teşekkür ederiz.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi
Rizede tehlikeli temizleme çalışması
Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor