Feneri Yen Anzer Balı ve Koyunu Kazan

LİG LİDERİ FENERBAHÇE’Yİ RİZE’DE KONUK EDECEK OLAN ÇAYKURRİZESPOR’DA HİÇBİR EKSİK YOK

2013-14 Futbol dönemi deplasmanlı Spor-Toto Süper Ligin 14. Haftasında Cumartesi akşamı Lig Lideri Fenerbahçe’yi konuk edecek olan  ÇaykurRizespor’da Hurşid’in dışında hiçbir eksik isim yok.

Yeşil-Mavililerde orta olan elemanı Kıvanç’ın 4 sarı kart cezası sona ererken, sakat olan diğer tüm futbolcularında tamamen iyileşip oynamaya hazır oldukları açıklandı.

Son haftalarda düşüş yaşayan Çaykur Rizespor’da sadece Hurşid Meriç kadro dışı bulunuyor.

Rıza Çalımbay’ın Yeşil-Mavili öğrencilerine galibiyet halinde yönetim kurulunun dışında da bir çok isim cazip ve sürpriz vaadlerde bulundu.

Bu isimlerin başında da Rize’nin İkizdere İlçesinde BAL üreticiliği yapan İsmet Kösoğlu isimli futbolsever lider Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyete Ç.Rizespor’lu her futbolcuya dünyaca ünlü Anzer Balından birer kilo, GOL atacak her futbolcuya da ekstra olarak birer kilo daha Anzer Balı vereceğinin sözünü verdi.

Dünyaca ünlü olan ve Rize’de nadiren üretilen Anzer Balı, senede ancak 500 kilo üretilebiliyor.

Bu arada Çaykur Rizespor’un eski ve Merhum Genel Kaptanlarından İspirli Lokman Koçanzadegiloğulları’nın küçük oğlu Kağan Koçanzadegiloğulları’da Fenerbahçe karşısında elde edilecek galibiyet için kadrodaki tüm futbolculara ve teknik kadroya ünlü İspir Koyunlarından birer adet prim olarak vereceğini açıkladı.

Anımsanacağı gibi Kağan Koçanzadegiloğulları geçen yıl PTT 1. Liginden terfi ederek Spor-Toto Süper Lige 5 yıl aradan sonra çıkan Çaykur Rizespor futbolcularına bu başarılarından dolayı 2′şer adet İspir Koyunu prim olarak vermişti.

ÇaykurRizespor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay haftalar sonra eksiksiz bir kadro konumuna geldiklerini ve seyircinin desteğiyle de lider Fenerbahçe’yi bu akşam Rize’den puansız göndereceklerini sözünü vererek Yeşil-Mavili yandaşları da bu akşamki maça beklediklerini söyledi.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?