Erdoğan Rize'den Ayrıldı

3 GÜNDÜR RİZE'DE HEMŞEHRİLERİYLE BERABER OLAN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE'DEN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memleketi Rize'deki Programlarını Tamamladı ve Rize'den ayrıldı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Temmuz 2024 Cuma günü memleketi Rize'de gerçekleştirdiği programların ardından Rize Artvin Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etti. Erdoğan, Rize ziyareti boyunca bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak babaocağı Güneysu ilçesini ziyaret etti. Burada halkla buluşan Erdoğan, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Güneysu Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya katılan Erdoğan, yerel yöneticilerle yapılan çalışmaları değerlendirdi ve bölgenin kalkınması için yeni projelerin müjdesini verdi.

Erdoğan, Güneysu'daki programlarının ardından Rize merkezine geçerek bir dizi açılış törenine katıldı.

Erdoğan, Rize'deki son programı olarak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıya katıldı. Burada iş dünyası ile görüş alışverişinde bulunan Erdoğan, ekonomik gelişmeler ve bölgesel kalkınma konularında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda yaptığı konuşmada, "Rize, ülkemizin ekonomik anlamda önemli merkezlerinden biridir. İş dünyamızın desteği ile bu potansiyeli daha da artıracak projeler hayata geçiriyoruz," ifadelerini kullandı.

Rize'deki programlarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Rize Artvin Havalimanı'na geçerek, buradan İstanbul'a gitmek üzere uçakla hareket etti. Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştireceği programlara katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı