DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE FINDIKLI HUZUR EVİ OKULA DAVET EDİLDİ

RİZE’DE İMKB MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN “Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında Fındıklı Huzur Evi Yaş Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri okula davet edildi.

 RİZE’DE İMKB MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN “Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında Fındıklı Huzur Evi Yaş Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri okula davet edildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü öğretmenleri Çiğdem BİRBEN, Yeşim KELEŞ, Gülen gül İŞÇİ ve Selim BİRBEN tarafından organize edilen bu etkinliğe 11 huzur evi sakini katıldı.
Tüm okul tarafından sevgi ile karşılanan misafirler öğretmen odasında ağırlandı. Beş çayı tadında gerçekleşen bu buluşmada öğretmen, öğrenci ve tüm idari kadro ile birlikte yoğun bir sohbet ortamı oluşturuldu.
 
Okul müdürü Sırrı Atalay KARAMAN gençleri büyüklerimiz ile bir araya getirmek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu davete icabet ettikleri için de misafirlere teşekkürlerini iletti.
Kulüp öğretmeni Çiğdem BİRBEN bu buluşmayı yaşlılara moral olması onların hayata daha sıkı bağlanması ve gençler ile bir araya gelebilmesi için düzenlediklerini belirtti.


 
Bu kapsamda okula gelen yaşlılar uzun bir aradan sonra ilk defa bir okula girdiklerini ve bu durumun kendilerini heyecanlandırdığını söylediler. Öğrenciler ise yaşlıların hayat tecrübelerinden kesitler dinleyerek onların nasıl bir süreç sonunda huzur evine yerleştiklerine şahit oldular.


 
Bu etkileşim esnasında huzur evi sakinleri ve onları dinleyenler arasında duygulu anlar yaşandı.
Okula gelen misafirler çok mutlu edildiklerini ve bu ziyaretten memnun kaldıklarını söylediler. Hayatlarında farklı bir gün yaşadıklarını söyleyen huzur evi sakinleri hayır duaları ile okuldan ayrıldılar.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı