Din-Bir-Sen Rize İl Başkanı Hızır Mahmut Demirciden çok sert tepki

Din-Bir-Sen Rize İl Başkanı Hızır Mahmut Demirci '' Küfür tek millettir.” Sesin nereden geldiğine değil içeriğine bakmak lazım, dedi.

 İslam düşmanı Yahudiler ve Fransızlar, sapkınlıkta sınır tanımıyor. Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, 300 sapkın sanatçı ve siyasetçinin imzaladığı "Antisemitizme karşı yeni manifesto" adlı bildiride, Müslümanlara Kuran-ı Kerim'deki Yahudilerle ilgili ayetlerin değiştirilmesi veya çıkartılması çağrısına Din-Bir-Sen Rize İl Başkanı Hızır Mahmut Demirci'den çok sert tepki..


Din-Bir-Sen Rize İl Başkanı Hızır Mahmut Demirci '' Küfür tek millettir.” Sesin nereden geldiğine değil içeriğine bakmak lazım, dedi.

 
Demirci , açıklamalarına şöyle devam etti:
 
"Kur’an-ı Kerim’i peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’e vahyedip onun elçiliği ile insanlara tebliğ ettiren de Yüce Allah’tır; kıyamete kadar Kur’an-ı koruyacak da Yüce Allah’tır. ‘Şüphesiz o zikri (Kur'an'ı) biz indirdik biz! Onun koruyucusu da elbette biziz.’(Hicr,15/9﴿ ‘Eğer kulumuza (Muhammed'e) indirdiğimiz (Kur'an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allah'tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).” (Bakara, 2/23) ‘Eğer, yapamazsanız -ki hiçbir zaman yapamayacaksınız- o halde yakıtı insanlarla taşlar olan ateşten sakının. O ateş kafirler için hazırlanmıştır.’ (Bakara,2/24) ‘... Allah'ın kelimelerini değiştirebilecek bir güç de yoktur...’ (En’am,6/34﴿ ‘Rabbinin kelimesi (Kur'an) doğruluk ve adalet bakımından tamdır. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur. O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.’(En’am,6/115)"
 
Demirci, Kuran-ı Kerim’in koruyucusu Allah c.c dur. Kuran-ı Kerim ‘in değil tek cümlesini bir harfini dahi değiştiremeyecekler, buna kimsenin gücü yetmeyecektir, dedi.
 
Demirci , İslam tarihinde bu tip girişimler olmuş ve hepsi helak olmuştur. Eyy! Köhneleşmiş zihniyetler yok olmaya mahkumsunuz. Kuran-ı Kerim’in ayetlerini kaldırmaya değil sizi Kuran-ı Kerim’i yaşamaya davet ediyorum. Kurtuluş İslamdadır, dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ceza Yediğine İnanamadı, Mahkemeye Gitti, Rizeli Refik Soykan: Haksız Olduğum Kanıtlanırsa Arabamı Bağışlayacağım
ÇAYELİ BAKIR’DAN ACİL DURUM TATBİKATI, GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT, BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül