Denizli`den futbolculara tiyatrolu terapi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, teknik heyeti ve futbolcular, "İstanbul Efendisi" adlı tiyatro oyununu izledi.

Çaykur Rizespor, teknik direktörü Mustafa Denizli, yardımcıları İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek, ve Stefano Moreno beraberinde futbolcular tiyatro oyunu izlemek için İsmail Kahraman Kültür Merkezi Sahnesi`ne geldi.


Rize Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney, Rize İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Çaykur Rizespor Teknik Kadrosu ile beraber  Sivas Devlet Tiyatrosu`nca sahnelenen oyunu ilgiyle izledi.

Salonu dolduran sanatseverler, Musahipzade Celal`in kaleme aldığı ve Kemal Başar`ın yönettiği oyunda rol alan tiyatrocuları alkışladı. Geleneksel Türk Tiyatrosu`ndan bir örnek olan eserin konusu, Osmanlı`da "Lale Devri" sonrasında geçen bir aşk hikayesi. Osmanlı`nın kültürel ve etnik çeşitliliğinin sergilendiği oyunda, dönemin toplumsal yapısı, sosyal ilişkileri ve yozlaşan değerlerine de hicvederek ayna tutuluyor.


Selçuk Veysel Zurnazanlı, Nesimi Kaygusuz, Kerem Yücel, Ozan Kalkan, Burçhan Göze, Can Atak, Fulya Ulvan, Filiz Uysal, Begüm Şahin, Burcu Ongun Altay ve Özge Günay`ın rol aldığı oyunda, yardımcı oyuncular ve orkestra ekibi de görev alıyor.

Tiyatro sonunda Teknik Heyet ve futbolcular oyunu beğendiklerini söylediler. Teknik Direktör Mustafa Denizli tiyatro gösterisi sonrası fotoğraf çektirme taleplerini kabul ederek Rizeli sanatseverlerle fotoğraf çektirdi.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?