Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Rize'ye Geliyor

Doğu Karadeniz gezisi kapsamında hava yoluyla Erzurum'a gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan, devamında Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde bir takım programlara katılacak.

Rize'de de 21 Temmuz Perşembe günü saat 17.00'da DEVA Partisi Rize il hizmet binası resmi açılış törenine katılacak olan Babacan, saat 19.00'da da teşkilat mensupları ile yemekte bir araya gelecek.

Konuyla ilgili konuşan Rize İl Başkanı Muhammet Avcı "Rize'de bir süredir faaliyet gösteren il hizmet binamızın resmi açılış törenini büyük bir coşku ile Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Bu büyük coşkuya ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki Perşembe günü saat 17.00'de Rize Belediyesi yanı, Rize İl Halk Kütüphanesi karşısında bulunan DEVA Partisi Rize İl binasına bekliyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NDE 2 GÜN TATİL
Rize - Artvinden uçuşlar yapılamazken Trabzon'dan Nasıl Yapılıyor ? Araştırdık
Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanlarında Bazı Seferler İptal Edildi
Yılmaz Katmer ÇAY TV’de Açıklamalarda Bulundu: ÇAYKUR’da Büyük İstihdam Müjdesi
Rize'de bataryası şişen telefon bomba gibi patladı