CHP Rize'de bu pankartı astı

CHP emeklilere verdiği vaadi notere tastık ettirmesinin arından Rize merkez ilçe başkanlığı da Noter'den alınan belgeyi afiş yaptırarak ildeki binasına astı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında emekli maaşlarının 1.500 TL’den az olmayacağını, ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarında bütün emeklilere birer maaş ikramiye verileceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu söylemde kalmayıp bu vaadini notere tastık ettirmişti. Noter'den alınan belge afiş yaptırılarak  CHP Rize merkez ilçe başkanlığı binasına asıldı.

CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Recep Durmuş, Durmuş, toplumun her kesiminden ve özellikle emeklilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını ve son birkaç hafta içinde CHP’ye kitlesel katılımların olduğunu söyledi.

Durmuş,  “Başbakan Davutoğlu ile AKP hükümeti, emeklilere verilecek zamma önce karşı çıkarak muhalefet etti. Bunun kaynağını nereden bulacaksınız diyerek emeklilere verilecek zamma ve ikramiyeye karşı çıktı. Ardından emeklilere yönelik bir paket açıkladılar. Bu iki şeyi gösteriyor; bir, söylem üstünlüğü CHP’ye geçmiştir, iki, CHP iktidarı çok yakındır.” diye konuştu.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ekrem Orhon Anısına Ovit Dağı’nda Cumhuriyet Tırmanışı Yoğun İlgi Gördü
Rize Ardeşen'de Heyelan: 3 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı
Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir