CHP Milletvekili Adayları Ardeşenli Esnafın Tepkisi Karşısında Şok Oldu !

Ardeşenli esnaf seçim ziyaretleri için işyerine gelen milletvekili adaylarına tepki gösterdi...

 Ardeşenli esnaf seçim ziyaretleri için işyerine gelen CHP Rize Milletvekili adaylarına tepki gösterdi. İşyerinin camına “Seçim Ziyaretlerine Kapalıyız” yazısı asan esnaf, yazıyı görmeyerek işyerine giren milletvekili adaylarının ziyaretlerini kabul etmedi.
 
7 Haziran genel seçimler öncesinde milletvekili adayları çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri büyük önem taşıyor. Bu ziyaretlerde bazı esnaflar da ilginç tepkiler koyuyor.  
 
Bu tepkilerin en ilginci Rize’nin Ardeşen ilçesinde yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu esnaf ziyaretleri kapsamında Ardeşen’e geldi.
 
Ardeşen Cumhuriyet Caddesi Çarşıbaşı Mevkii’nde ziyaretlerini gerçekleştiren milletvekili adayları ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Elektronik üzerine iş yapan bir esnaf işyerinin camına “Seçim Ziyaretlerine Kapalıyız” yazısını astı.
 
 
ARDEŞENLİ ADAY TAHSİN OCAKLI TEPKİYE ŞAŞIRDI

Bunu görmeden içeriye giren adaylar tepkiyle karşılaştı. CHP’nin 2. Sıra milletvekili adayı Ardeşenli Tahsin Ocaklı “Yapma ya, siyasilere yasak koyarsın öyle mi?” derken, Ocaklı’nın bu sorusuna işyeri sahibi “Evet, aynen öyle” diyerek cevap verdi.
 
ESNAFTAN BIYIK’A: “BAŞKA ZAMANLAR NEDEN GELMİYORSUNUZ ?”

Bu esnada CHP Rize 1. Sıra milletvekili adayı Kenan Bıyık “Bu siyasetçi olarak değil, kişi olarak geldik” dedi. Bıyık’ın bu açıklamasına işyeri sahibi “Valla öyle olsaydı bu seçimlerden önce gelmezdiniz, başka zamanlarda gelirdiniz” şeklinde konuştu. Esnafın bu tepkisi karşısında Kenan Bıyık “Peki, teşekkür ederim. Birey olarak haklısın.” Dedi.
 
Haber: Mustafa ÖZYANIK




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI
Rizelinin kış uykusuna yatmayan ayı ile diyaloğu güldürdü