'Çaykur Suriyelileri işe alacak'

MHP MYK üyesi ve Rize Milletvekili aday adayı Cem Kazmaz Çay TV'de çarpıcı iddialarda bulundu. AK Parti'nin oy kaybettiğini belirten Kazmaz Çaykur'la ile ilgilide gündem yaratacak iddiada bulundu.

RİZE’DE SEÇİM  MHP VE AKP ARASINDADIR.

 Rize’deki seçimin iki parti arasında geçeceğini iddaa eden Kazmaz “Rize’de yapılan anketler ortadadır seçim AKP ve MHP arasında geçecektir. Aylardır çalışıyoruz Rize’yi karış karış dolaşıyoruz. Köylümüzün esnafımızın sıkıntısını çok iyi biliyoruz. Çözüm için projeler üretiyoruz. Çayımız için projeler ortaya koyduk. Çayımız için Çaykur için sonuna kadar mücadele edeceğimizi defalarca söyledik ve bir kez daha açıkça söylüyoruz ki “ Çaya ve Çaykur’a uzanan Elleri Kırarız” diye konuştu.

 RİZE’LİYİ YİNE KANDIRDILAR

 Çaykur’un işçi alımı açıklamalarının tamamen Rize’liyi kandırmak olduğunu söyleyen Kazmaz; “Rize’liyi Çaykur’a 3500 işçi alacağım diye kandıranlar Güneydoğu’ya Çay Paketleme Fabrikası ruhsatı vermeye devam ediyor. Çaykur Genel Müdürü’nün bu işçi alımlarındaki rolü nedir bunu bilmiyoruz fakat Çaykur Siyaset üstü bir kurumdur. Çaykur tüm Rizelilerindir. Geçen seçimlerde de 5000 işçi alacağız diye Rize’liyi kandırmışlardı yine aynısını yapıyorlar. Biz defalarca söyledik bu işçiler kura ile alınmalıdır. Fakat görüyoruz ki Suriye’lileri ve Gürcüleri işe alacaklar. Çaykur’a işçi alımlarının adaletli yapılması için konuyu yakından takip ediyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ekrem Orhon Anısına Ovit Dağı’nda Cumhuriyet Tırmanışı Yoğun İlgi Gördü
Rize Ardeşen'de Heyelan: 3 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı
Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir