ÇAYELİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE AKADEMİK KAMPÜS KİŞİSEL GELİŞİM KURSU İŞBİRLİĞİ İLE YKS TERCİH BÜROSU AÇILDI

LGS sınavında büyük sıçrayış yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün YKS öğrencilerine sunduğu bu hizmet ile başarısını üniversiteye taşımak istiyor.

Çayeli Anadolu Lisesi önünde Çayeli Belediyesi tarafından, yaptırılan nezih mekanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü YKS Tercih Bürosu, Akademik Kampüs işbirliğiyle 26.07.2023 tarihinde açıldı. 
YKS Tercih Bürosu, 8 Ağustos tarihine kadar, bu yıl üniversite sınavına giren bütün öğrencilere sabah 09:00- 18:00 arasında alanında uzman, Çayeli Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Duygu ÜNVER ile Çayeli Özel Akademik Kampüs Rehber Öğretmeni Gülcan CEYLAN tarafından hizmet verilecek.

Binada incelemelerde bulunan Çayeli Belediye Başkanı İsmail ÇİFTÇİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muzaffer OVALI ve Şube Müdürü Kemal BABAOĞLU, Çayeli Anadolu Lisesi Müdürü Ali DELİBAŞ ile Özel Akademik Kampüs yöneticileri Savaş CANER, Abdüllatif KÖMÜRCÜ eşlik etti. 


  
Çayeli Anadolu Lisesi tarafından donatılan tercih merkezi YKS tercihinde bulunan İlçemiz öğrencilerine ferah bir ortamda hizmet sunuyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de aşırı yağıştan sonra sel ve heyelenlar oldu
Rize'de Şiddetli Yağış Heyelana Neden Oldu: Asırlık Ahşap Ev Çöktü
Rize'nin İyidere İlçesinde Feci Kaza: Muhammet Mutlu Hayatını Kaybetti
MERHUM ZAVENDİKLİ MUSTAFA YILDIZ HOCAEFENDİ KABR-İ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ
Rize İnstagram sayfaları