Çayelinde Geleceğe yön veren anne babalar projesi ses getirdi

Çayeli İlçe Kaymakamlığı ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “geleceğe yön veren anne babalar” projesi ses getirdi.

 Çayeli İlçe Kaymakamlığı ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “geleceğe yön veren anne babalar” projesi ses getirdi.

Proje kapsamında düzenlenen ‘çocuklarda davranış bozuklukları’ seminerine katılım bir hayli fazlaydı.
 
Çocukları için daha iyi bir gelecek hazırlamak isteyen aileler bu yönde araştırmalar yapıyor. Çayeli’nde hayata geçirilen proje ile birlikte ailelerin endişelerine çözüm getirdi.
 
Projenin asıl amacı ise; anne babaların çocuk eğitimi konusunda farkındalık düzeyini artırmak, gençleri olumsuz etkileyecek faktörlerin anne baba iş birliği ile bilgi düzeylerini geliştirmek, ailede mutluluğu, huzuru, artırabilmek için anne babalarda farkındalık oluşturmak ve ebeveynlerde farkındalık oluşturmak…


 
Hazırlanan proje ili birlikte; ebeveynlerin özgüvenlerini geliştirmek, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirmelerini sağlamak, ailelerin çocukları ile iletişim becerilerini geliştirmek gibi önemli hedefleri bulunuyor.
 
Projeyi aileler kadar çocuklar da çok sevdi.





 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı