ÇAYELİ 5000 KİTAPLA BULUŞTU

Çayeli İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün yürüttüğü “Okumak yaşamaktır” Projesi kapsamında okullara 5000 kitap dağıtımı yapıldı.

 Çayeli İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün yürüttüğü “Okumak yaşamaktır” Projesi kapsamında okullara 5000 kitap dağıtımı yapıldı.

 
Çayeli kaymakamı Sn. Oğuz ŞENLİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve şube müdürlerinin katılımıyla ilçe okullarından Yamantürk Ortaokulu, İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu ve 9 Mart İlkokulu’na kitap dağıtımı yapıldı. Kitap dağıtımında İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK öğrencilerle kitap üzerine sohbet etti. Kitap okumanın öneminin vurgulandığı kitap dağıtım töreninde öğrenciler yeni kitaplara kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’de “Okumak, kişiyi öğrenmeye götürmüş olan en başlı informasyon deposudur. İnsanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir; sözcük dağarcığını arttırır, insana informasyon ve birikim kazandırır. Bu bağlamda bakıldığında Çayeli için gelecek çok parlak” dedi. Okuyan anlayan ve analiz eden bir gelecek için bu projenin önemine vurgu yaptı.


















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri