BÜYÜKKÖY BELEDİYESİ YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA DİKKAT ÇEKİYOR.

Büyükköy belediyesi yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

 Büyükköy belediyesi yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesi,  belediye olarak küçük, ama yetiştirdiği değerler olarak büyük bir nahiye. Gerek ekonomik gerekse sosyal yaşam alanlarının az olması nedeniyle sürekli göç veren belde, buna paralel olarak nüfusa endeksli gelirlerin azalması sebebiyle yatırım anlamında imkânları kısıtlı bir belediye.

Geçmişten bugüne kadar biriken borçları nedeniyle iller bankasından gelen paranın bir kısmının da borçlara kesilmesi sebebiyle bünyesinde bulunan personelin maaşlarını dahi ödeyemeyecek duruma gelmiş bir belediye.

2014 yerel seçimlerinde Ak parti adayı Mustafa Külünkoğlu’nun başkan seçilmesinin üzerinden geçen bir yıllık süreye bakıldığında yatırım anlamında büyükköy nahiyesinde belirgin kıpırdanmaların yaşandığını görebiliyoruz.
Bu konuyla alakalı olarak görüştüğümüz Külünkoğlu, görevi devraldıktan sonra belediyenin imkânlarının yetersiz olmasının kendileri için bir mazeret olmadığını, Büyükköy halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümü için gayret sarfettiklerini ifade ediyor. İmkan oluşturmak için çalmadık kapı bırakmamaya kararlı olduklarını ve yeri geldiği için kendisine desteklerini esirgemeyen, Başta AK Parti Rize millet vekili Hasan Karal’a, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı’ya, Nusret Bayraktara, kış aylarında karla mücadele kapsamında yetersiz ekipmanımıza takviye ekipman hibe eden İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a ve anlayışları için Büyükköy halkına teşekkürlerini dile getirmek istediğini söylüyor.
Son zamanlarda basın olarak bizimde dikkatimizi çeken betonlama çalışmaları hakkında yapılanları soruyoruz başkana ve durumu şöyle özetliyor. Büyükköy Belediyesi olarak baharın gelmesiyle birlikte çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam etmektedir. Son bir ayda Soğuksu mahallesine 1.100 metre, Arkadere mahallesine belediye ve vatandaş işbirliğiyle 1.800 metre, Çaycılar mahallesine 2.800 metre olmak üzere toplamda 5.700 metre yol betonlama çalışması yapılmıştır. Yılsonuna kadar betonlama çalışmalarımız devam edecektir. 2015 ve 2016 sonuna kadar yaklaşık 20.000 metre yol betonlama çalışması yapmayı planlıyoruz. Bu sene içerisinde beldemizin merkez mahallesi avlu yolu ve diğer mahalleler olmak üzere toplam 3.500 metre yol asfaltlaması yapılacaktır. Belediye olarak vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözebilmek adına çalışmalarımız devam edecektir.
Büyükköy halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade eden başkana bizde çalışma hayatında başarılar diliyoruz.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI
Rizelinin kış uykusuna yatmayan ayı ile diyaloğu güldürdü