BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ DEREPAZARI İLÇE BAŞKANI MURAT YILDIZ; SELİM METİN ‘BEY HAKKINDA İFTİRALARLA DOLU SEÇİM SİYASETİNE DEREPAZARI'NDA YENİDEN START VERMİŞ İNSANLARIN VAR OLDUĞU AŞİKÂR OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR DEDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ DEREPAZARI İLÇE BAŞKANI MURAT YILDIZ'IN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI.

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Derepazarı halkının teveccühü ile ilçemiz Derepazarı'na Başkan seçilen Sayın Selim METİN ‘Bey hakkında iftiralarla dolu seçim siyasetine Derepazarı'nda yeniden start vermiş insanların var olduğu aşikâr olarak görülmektedir.
1994 yılından bu yana Selim METİN hakkında türlü türlü iftira atarak siyaset yapıldığını Derepazarı halkı bilmektedir. 
O dönemlerde başlayan nifak tohumları her seçim döneminde olduğu gibi 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla tekrardan ekilmeye başlamıştır. 
Günümüze kadar bu nifak tohunlarını eken siyasetin ebu lehebleri aşikâr bunu yapmadığından, Derepazarı halkına kendilerini her zaman iyi insan kamuflesine bürünerek göstermeyi başarmıştır. 
Gelin görün ki artık o insanlar kendilerinin melek olduğu yalanını, kendi elleriyle ortaya çıkarmaya başlamıştır. 
Sosyal medya hesapları üzerinden belirli paylaşımlar ve yorumlar yaparak Selim METİN hakkında hırsızlık iftirasını ve hizmet etmediği yalanlarını yazmaya başlamışlardır.
Bu kişilerin her seçim tarihinin yaklaşması akabinde türemesi her zaman ki gibi siyasetin ebu lehebleri olduğunun kanıtıdır.
Başkanımızın çıkmış olduğu Çaytv'deki canlı yayın programında şunları ifade ederek bu kişilere cevap vermiştir.
- Eleştirinin ahlaki sınırları içinde olduğu müddetçe her türlüsüne razıyız. 
Eleştiri her zaman bir açığı görmektir ve ilçemizin geleceğinde yapılan hizmetlerin kalitesini arttırır.
Şahsına karşı hırsızlık yapıyor, çalıyor ve hizmet etmiyor gibi iftira atarak yaptıkları siyaseti,  hemşerilerine duyurarak açıklama yapmıştır.
Eğer bir hırsızlık varsa o kişilerden bunu ispat etmelerini istiyoruz. 
Bu kadar emin bir şekilde dile getirdikleri için ellerinde belge olmalı ve bunu şuanda ispat etmelidirler. 
Eğer ispat edemezlerse 2014 yılında Adalet ve Kalkınma Partisinden istifa ederek o dönemin Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şaban Kalçaya destek vermek için nasıl partilerine ve liderlerine ihanet ettiyseler  bugün imkânları varken daha şerefli bir şekilde istifa etmelerini istiyoruz. 
Hak ve doğrudan olmayan insanlar Cumhur İttifakı Temsilcileri olmamalı. 
 Çünkü bahsedilen kişilerin
2014 yılında yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sürecinde dönemin Belediye Başkanı Şaban Kalça Adalet ve Kalkınma Partisinden aday gösterilmeyerek, Kurucu olduğu partisinden istifa edip, gösterilen adaya saygı duymayıp, bağımsız belediye başkan adayı olarak Adalet ve Kalkınma Partisine rakip olmuş ve o süreçte şuan ki Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe yönetiminde bulunan bazı insanların aynı zihniyette olduğunu görmüş onlarında 2014 yılında partilerine ihanet etmelerine şahitlik etmişizdir.
Çıkar duyguları üzerinden her türlü siyaseti yapan insanların hizmet makamına gönüllüyüz demesi gerçekten gülünç bir karakterliliktir. 
Yaptığı hizmetlerden dolayı oluşan sıkıntılardan ötürü vatandaşından sokakta, canlı yayınlarda ve her zaman hemşehrilerinden özür dilemiş fakat ilçemizin geleceği için bu zorlukları beraber atlatacağız diyen bir başkan var.
Bu süreci kendilerine fırsat olarak dönüştürmek isteyen cumhur İttifakına ve ilçemizde yıllardır oluşan kutuplaşmayı kaldırmış başkana karşı bir siyaset  başlatılmış fakat yaptıkları siyasetin etkili olmamasıyla kendilerine yakışan  ahlaksızlık stratejilerini devreye sokmuşlardır.
Siyasetin içinde şöyle bir söz vardır "Görünmeyen yatırım risktir". 
Risk almakta cesur insanların karakterinde vardır. 
1999 - 2019 yılları arasında kadar yapılması beklenilen fakat hiç bir şekilde başlanılmayan yer altını Başkan Selim METİN cesaret göstererek ilçesinin kaderini 50 yıl garanti edecek şekilde kurtarmıştır. 
Geleceğe yönelik yatırımları ile tanınan bir başkan olduğunu Derepazarı halkı tarafından bilinmektedir. 
Bunu bilmeyen insanlar için söylüyorum ;
1994 - 1999 yılları arasında Selim METİN Derepazarı'nda Belediye başkanlığı görevi yaptı ve o dönemlerde yapmış olduğu yollardan hariç günümüzde farklı bir yol güzergâhından geçmiyoruz. 
Bugün ilçemizde Yer altı çalışmaları yapım esnasında 1994-1999 yıllarında ana yollardan ziyade yapılan alternatif yollarımızın olması ulaşımda büyük bir destek sağlanmıştır. 
Geleceği gerçekten görmüş olmalı ki günümüzde bu yollardan başka farklı bir yol kullanmıyoruz.
Bu yüzden " Yol yapan Başkan" ünvanlarından bir tanesidir.
Peki Soruyorum bu yollar olmasaydı ilçemizde ki yer altı çalışmaları yapım esnasında daha büyük ciddi problemler yaşanmaz mıydı? 
Neden 20 yıldır ilçede farklı bir alternatif yol güzergahı yapılmadı?
 Yada olması gereken yolları başkan Selim METİN yapmıştı zaten değil mi o dönemlerde.
Çünkü hizmet ehline yakışır. 

Yada
İlçemizde 1999-2019 yıllarına kadar nasıl içme sularımızın sağlıksız depolardan ve pas tutmuş su hatlarından evlerimize kadar gelip sağlığımızı riske ediyordu yine aynı şekilde mi devam etmeliydi Selim Metin de. 
Ama o beklemeyi tercih etmedi. 
Göreve gelir gelmez Derepazarı için büyük gelişimlere imza attı.
İlçemizde yapılan hizmetlerin 5 yıl içinde bu seviyeye gele bileceğini hayal edemeyen muhalif kesim tarafından basit algı operasyonlarının yapılmasına devam edileceğini görmekteyiz. 
Hizmet ve yatırımların yapılmadığını dile getiren vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerin ve planlanan geleceğe yönelik projelerin bilgilerini Derepazarı Belediyesine gelerek başkan makamında çay içerek ve muhabbet eşliğinde görüşe bilirler. Belediye’nin kapısı önce ki dönemlerde ki gibi hiç bir vatandaşına kapatılmamıştır.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ’ Bey in Liderliğinde ve İl Başkanımız Ensar ÖZÇELİK’Beyin destekleriyle 
Derepazarı halkına hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Murat YILDIZ
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
DEREPAZARI İLÇE BAŞKANI
 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de feci kaza ucuz atlatıldı
Çayeli Bakır'dan Genç Zihinlere Destek: Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı
Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri