Bölgemizde kurumsal anlamda hizmet veren Danışmanlık firmalarından olan Karadeniz Danışmanlıktan büyük başarı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 12.etap sonuçları açıklanmıştır .Yatırımcılara destek olması amacıyla hazırlanan ve %50’si hibe olan bu destek kapsamında İlimizde Hazırlanan Projelerden 10 tanesin de Karadeniz Danışmanlık Firmasının imzası bulunmaktadır.

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 12.etap sonuçları açıklanmıştır .Yatırımcılara destek olması amacıyla hazırlanan ve %50’si hibe olan bu destek kapsamında İlimizde Hazırlanan Projelerden 10 tanesin de Karadeniz Danışmanlık Firmasının imzası bulunmaktadır.

     Elde edilen başarılı çalışmalar sonucunda, ilimiz ekonomisinde bir canlanma olacaktır.Yatırımcılara büyük katkısı olacak bu destek dolayısıyla sanayicimizin ve esnafımızın bir nebze de olsa rahat nefes alması sağlanacaktır. İlimizde; Özellikle Çay sanayinin gelişmesi , eski teknolojinin yenisi ile değiştirilmesi, kapasitesinin arttırılması ve daha modern tesislerin yapılması ile istihdama katkı sağlanacaktır.


 
       Konu ile ile ilgili olarak bir açıklama yapan ŞENER BÜLBÜL

       İlimizde 16 yıldır ilaçlama,proje,çevre danışmanlık,toprak koruma projesi,marka tescil,kalite yönetim sistemleri  konularında hizmet veren firmayız.Yıllardır birçok başarılı işe ve projeye imza attık.Ülkemizin birçok ilinde projeler ve çalışmalar yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz.Bu başarılı çalışmalar 12 kişilik bir ekiple yapılmaktadır.Bünyemizde 1 yüksek lisans Mezunu jeoloji mühendisi,3 çevre mühendisi,3 Ziraat Mühendisi,1 kimyager , 1 önlisans ve 3 lise mezunu  olmak üzere güçlü bir ekibimiz bulunmaktadır.Şirketimiz 4 birimden oluşmakta ve bu birimlerin he birinin ayrı bir sorumlusu ve ekibi mevcuttur.Çalışma arkadaşlarımızın her biri kendi konusunda tecrübeli ve yıllardır beraber çalışmaktadır.İşte bizim başarımızın sırrı bu ekip olma ruhunda gizli.
     


KKYDP’ nin açıklanan 12. Etap sonuçlarına göre Rize  ilinde yapmış olduğumuz 10 projemizin tamamı onaylanmıştır. Bu sonuçlarla 15.000.000 liralık yatırım tutarının 7.500,000 liralık kısmı yatırımcılarımıza hibe olarak geri dönecektir .Bu başarıda imzası Olan proje grup sorumlumuz AZDER YUSUF DÜLGER ve BİLGE MANZAK KARATAŞ’a şirketimiz adına teşekkür ederken emeği geçen bütün arkadaşları da canı gönülden kutluyoruz.
 
      Şirketimizin Kurucu Müdürü ve sahibi SULTAN GÜNAR  beyin yönetiminde daha bir çok başarıya imza atacak olan ekibimiz, hedefleri ve projeleri ile birlikte Rize’ ye ve Ülkemize hizmet etmeye devam edecektir. İlimizin, yukarıda ifade ettiğimiz iş kollarında dışardan gelecek danışmana ve hizmet sağlayıcıya ihtiyacı yoktur.Mesele elimizdekinin kıymetini  bilmek ve elinden tutmak olmalıdır.
 
       12.Etapta projeleri geçen bütün yatırımcıların sorunsuz bir proje yürütme dönemi geçirmesini diler,  firmalarımız,İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bu vesile il bizi tercih eden ve tercih edecek bütün yatırımcılarımıza  saygılar sunarım. dedi
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri