'Benim Siyasetle İşim Yok'

Geçiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Rize Belediye Başkan adayı Mine Orhon parti binasında partililerle beraber basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bekaroğlu’nu Destekliyor Diyenlere Cevabım Olsun

Genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Mine Orhon, sonuna kadar mücadelem devam edecek dedi.  Genel başkan Kılıçdaroğlunun 8 bayan millet vekilini Rize’ye göndereceğini söyleyen Orhon “ Rize il örgütümüz , ilçe örgütümüz  genel merkezimiz ve CHP tabanı benim arkamda” dedi.

CHP’nin Bekaroğlu’nu desteklediği hakkında söylentilere kulak asılmamasını ve nünün asılsız olduğunu dile getiren Orhon, “ Bu iddialar benim daha öncede kulağıma geldi. Bu söylentilerle seçim kazanılmaz. Bu söylenenlere asla kulak asmıyorum. “

Hesap Kitap İnsanıyım

Mühendis olduğunu dile getiren CHP Rize Belediye Başkan Adayı Mine Orhon, “ben mühendisim,  hesap kitap insanıyım. Daha çok projelerim üzerinde çalışmak istiyorum. Rize için yapabileceğim güzel projeler üzerinde kafa yormak istiyorum. Çıkan dedikodularla benim işim yok. Hatta siyasetle de işim yok. Siyaseti il başkanım Mehmet Aslankaya gayet iyi yapıyor. Ben Rize’ye Belediye Başkanı olmak için geldim vee son güne kadar buradayım. Yanımda arkamda hiç kimse olmasa bile son güne kadar buradayım ki öyle bir durum kesinlikle söz konusu değil.



Okan Arslan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Kardan Adam Kış Festivali'nin Yeni Tarihi Açıklandı
Rize Ortapazar Ortaokulu’nda Eğitime Ara Verildi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Türkiye’nin Yerli Balistik Füzesi Tayfun’un Rize-Artvin Havalimanı'ndan 3. Test Atışı Gerçekleştirildi