BAŞKAN KASAP ÇAYELİ’NDE ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE

Rize Belediye Başkanı Sayın Reşat KASAP Çayeli’nde öğrenciler ile söyleşiye katıldı.

 Rize Belediye Başkanı Sayın Reşat KASAP Çayeli’nde öğrenciler ile söyleşiye katıldı. Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi’nde söyleşi için gelen Başkan KASAP, öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü. Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşi programında öğrenciler merak ettikleri soruları başkana sorma imkânı elde ettiler. Öğrencilerin soru düzeyleri belediye başkanını mutlu etti.


 
Okul Aile Birliği Başkanı Nakiye CERRAH’ın daveti üzerine yoğun çalışma programı arasından Çayeli’ne gelen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP kendi hayat serüveninden verdiği örnekler ile gençlere istenirse tüm zorluklar aşılarak başarı yakalanır dedi. Derepazarı’nın bir köyünde başlayan hayat hikâyesini, Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinden Hacettepe’de Profesörlükle zirveye çıktığını belirten Başkan KASAP, “İnsan azmederse, çalışırsa hedefine mutlaka ulaşır. Hedefleri iyi belirlemek lazım. Başarılı kişilerin hayata hikâyelerini okuyun. O kitaplarda kendinizden mutlaka bir şeyler bulacaksınız” dedi.

 
Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Başkan KASAP’la Çayeli’ne gelip öğrenciler ile bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve günün anısına başkana plaket takdim etti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları