Atılgan Şirketler Topluluğu, Rize'de gerçekleştirilen görkemli bir lansman etkinliği ile yenilenen yüzünün ve hizmet anlayışının tanıtımını gerçekleştirdi.

Atılgan Şirketler Topluluğu, yenilenen kurumsal kimliği, hizmet anlayışı ve genişleyen etki alanıyla, Türkiye’nin önemli platformlarında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en prestijli sektörlerinden biri olarak gösterilen otomotiv sektörünün her alanında gerçekleştirilen yatırımlarını tanıtan Atılgan Şirketler Topluluğu, yeni hedefleriyle dikkatleri çekiyor. 

Atılgan Şirketler Topluluğu, Rize'de gerçekleştirilen görkemli bir lansman etkinliği ile yenilenen yüzünün ve hizmet anlayışının tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinliğe Rize Valisi İhsan Selim BAYDAŞ, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Rize İl Protokolü, Sivil toplam kuruluşları, Ford Otosan Lideri Güven Özyurt gibi önemli isimler katılarak topluluğun başarılarına ve ortaya koydukları vizyona desteklerini sundular.

Girişimci ruhu ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle Atılgan Şirketler Topluluğu’nu bugünkü konumuna getiren Salih Sami Atılgan ve Furkan Atılgan, Rize şehrine ve Türkiye’ye değer katan çalışmalarını hazırlanan kurumsal tanıtım filmiyle misafirlerine sundu.

Atılgan Şirketler Topluluğu, geniş bir iş yelpazesine sahip olup, otomotivden yazılıma, turizmden reklama birçok sektörde faaliyet göstermektedir. Topluluğun önemli şirketleri arasında yer alan Atılgan Oto Ford, Atılgan Oto Renault, Atılgan Artvin Karadeniz’deki güçlü varlıklarıyla dikkat çekmektedir. Atılgan Parça Dağıtım, Forka ve TRCAR yurt içi pazarındaki yenilikçi yaklaşımlarıyla otomotiv ve yedek parça sektörü alanında fark yaratmaya devam etmekte, TRParts uluslararası yedek parça ihracatıyla şirketler topluluğunun dünyaya açılan yüzü olmayı sürdürmektedir.

Otomotiv sektörüne ek olarak; Kaçkar Otel, bölgenin turizm potansiyelini artırarak misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Vavasoft Yazılım Danışmanlık, teknolojik çözümlerle işletmelere değer katarken, Atılgan Sigorta da sosyal ve ekonomik alanlarda etkili hizmetler sunmaktadır. Topluluğun diğer önemli üyeleri olan Medea Reklam Ajansı, Pruva Neta ve Canto Kafe sektördeki yaratıcı ve yenilikçi projeleriyle dikkat çekmektedir.

Atılgan Şirketler Topluluğu, güçlü kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile yerel ve ulusal ekonomideki konumunu göstermiş ve vizyonunu yansıtan yeni hedeflerini katılımcılarla paylaşmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı