Aslankaya Bombaladı!

Eski CHP Rize İl Başkanı ve Genel Başkan danışmanı Mehmet Aslankaya genel başkanın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

  RİZE: 14 Mart 2015 tarihinde görevden alınarak yerine Mehmet Bekaroğlu”nun istediği il başkanı Mesut Rakıcı”nın atanması ile genel başkan danışmanlığına getirilen Mehmet Aslankaya Kılıçdaroğlu için “ Parti”den ayrılması gerek” dedi.

    14 Yıl Gündoğdu Belediye Başkanlığı ve son 12 yıldır CHP İl Başkanlığını yürüten Mehmet Aslankaya 14 Mart 2015 tarihinde Mehmet Bekaroğlu”nun isteği üzerine il başkanlığı göreviden alınarak Genel Başkan danışmanlığı görevine getirilmişti. Danışmanlık görevini kabul etmeyen Aslankaya zamanı geldiğinde açıklama yapacağım demişti.

   Önceki Akşam Gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya gelen Mehmet Aslankaya “ Rize”de 37 yıl sonra vekil çıkartmamız mümkündü,  ancak bu kafa ve bu zihniyetle mümkün olmadı. Genel başkan ile görüntü vermekten kaçanların vekil olma gibi bir derdi yok. CHP li olmak için o partinin içinde çalışmak gerek, Atatürk”un kurduğu partinın anlamını bilmek gerek. Atatürk”e kefere diyenler bugün bu partının içinde ve genel başkan yardımcısı” dedi.

    İlini kaybeden genel başkan olmamalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu”na yüklenen Aslankaya “ Anap”ın memuruydu genel başkan oldu, memur kafası ile parti yönetilmez, hanı seçimlerde daha önce aldığı oyun altına düşse istifa edecekti,  kendi memleketinde vekil çıkartamadı, CHP li olmayanları CHP çatısı altında doldurdu, artık bu partiden Gerçek CHP liler uzaklaşmaya başladı. Kılıçdaroğlu”nun artık bu partinin başında kalması mümkün değil. Artık CHP liler iktidar olmak isityor ise partiyi tepeden tırnağa değiştirmeye başlamalılar” dedi.

    Bakırcı”yı il başkanı yapsın

Genel Başkan danışmanlığına ihtiyaç duymadığını belirten Aslankaya “ Bu partiyi Rize”de ayakta tutan bendim, büyük emeklerim var, Atatürk duşmanı için il başkanları değiştiriliyor ise bu parti artık altı ok”un anlamından uzaklaşmış demektir. Mehmet Bekaroğlu gibi SP-RP li biri CHP li olabiliyor ve Genel Başkan yardımcılığına getirilebiliyor ise AK Partili Halil Bakırcı”da il başkanlığına getiriebilir” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi