Ardeşen'de Yeni doğum Yapan Anne ve Yavrularına Belediye Kucak Açtı

Sokakta Kalan Anne Köpek Ardeşen Belediyesi'ne Sığındı

 Sokakta Kalan Anne Köpek Ardeşen Belediyesi'ne Sığındı

 
Kışın ortasında sekiz yavrusu ile sokakta kalan anne köpeğe Ardeşen Belediyesi kucak açtı. Örnek davranış her kesimden alkış alırken bir çok kesime de adeta rol modeli oldu.
 
Ardeşen'de yeni doğum yapan ve sokaklarda yaşam süren anne köpek sekiz yavrusuyla belediyeye sığındı. Kış ayında havalarında iyice soğumasından dolayı barınacak yer arayan anne köpek sekiz yavrusuyla birlikte Ardeşen Belediyesine sığındı.Belediye başkanımız Hakan GÜLTEKİN talimatı üzerine Anne köpek ve sekiz yavrusu ile birlikte Belediye binasının bodrum katında sıcak bir yuva kuruldu ve  yiyecek temini yapıldı.


 
Ardeşen Belediyesi bu gibi örnek çalışmalara geçmişte de imza atmış bir belediye. Başkan Hakan Gültekin sokak hayvanlarına karşı başlattığı bir çalışmada ilçe genelinde belli noktalara kedi ve köpekler için yemlik ve sulukları monte ettirerek sokak hayvanlarının düzenli şekilde beslenmeleri adına da yem dağılımı yaptırmakta idi.


 
Bugün ise çok daha farklı bir manzara ile karşı karşıyayız. Soğuk kış günlerinde dünyaya getirdiği sekiz yavrusu ile sokakta yaşam mücadelesi veren bir anne köpeğe Ardeşen Belediyesi sıcak bir yuva oldu.


 
Bu örnek davranıştan ötürü biz Gazeteciler olarak başta Belediye Başkanı Hakan Gültekin beyi ve yardım sever Belediye çalışanlarına teşekkür edip kendilerini canı gönülden kutluyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ceza Yediğine İnanamadı, Mahkemeye Gitti, Rizeli Refik Soykan: Haksız Olduğum Kanıtlanırsa Arabamı Bağışlayacağım
ÇAYELİ BAKIR’DAN ACİL DURUM TATBİKATI, GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT, BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül