Ardeşen GSK’dan Selçuk Aslan’a Ziyaret!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı Ziyaret Etti.

 Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, Teknik Direktör Hikmet Vurgun ile Takım Kaptanı Jelena Pirsl ve oyuncular Gamze Haşimoğlu, Duygu Sakallı ile Neslihan Çalışkan’dan oluşan bir heyet, Hentbol Bayanlar Avrupa Kupasında Ardeşen GSK’nın Rus rakibi Handball Clup Lada ekibinin ve organizasyonda görevli Hakem ve Gözlemcinin, ağırlanması konusunda tüm sorumlulukları üstlenen Komşu İlçe Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’a bir ziyaret gerçekleştirerek, Ardeşen GSK sporcularınca imzalanan takım formasını hediye ettiler.

Burada Konuşan Ardeşen GSK Onursal Başkanı Yaşaroğlu, “Rakip takımın ağırlanması konusunda üst düzeyde çaba gösteren destek veren Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Başta Pazarspor olmak üzere, Ardeşen GSK ve farklı branş/hedeflerdeki takımlara desteklerinden ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Kaymakam Selçuk Aslan ise Ardeşen GSK’nın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hediye edilen imzalı formadan dolayı onur duyduğunu, haftasonu oynanan müsabakada istenilen sonucun alınamamasına rağmen, takımın aldığı bu başarılardan dolayı Ardeşen GSK’nın gurur duyması gerektiğini vurgulayarak, teşekkürlerini iletti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi