AKADEMİK KAMPÜS KİŞİSEL GELİŞİM KURSU ÇAYELİ'NDE AÇILDI

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin açılışını yaptığı Akademik Kampüs Kişisel Gelişim Kursu Çeyeli'de bir eksikliği giderecek.

 

Çayeli'de hizmet verecek  Akademik Kampüs Kişisel Gelişim Kursu alanında uzman kadrosu, güler yüzlü personeliyle öğrencileri aile sıcaklığı ile kucaklamakta ve geleceğe emin adımlarla ilerlemenizi sağlamayı amaçlamakta.


Kolay bir ulaşıma sahip konumu, ferah derslikleri ve gürültüsüz ortamlarıyla kurs,  bölgesinde eğitimi daha üst seviyeye çıkarma vizyonuyla tüm sınav gruplarında öğrencilere her türlü imkânı sunuyor.


Eğitimde gelişime ve değişime öncülük eden kurs, öğrencilere geleneksel yöntemlerle ve yapay zekâ destekli sistemler kullanarak eksik öğrenmelerin, öğrenci gelişim süreçlerinin takibi noktasında velilerimiz ve öğrencilerimize kolaylık sağlamayı amaçlıyor.


On derslikte, yedi branşta eğitim veren Akademik Kampüs Kişisel Gelişim Kursu,  sorup sorgulayan, düşünüp eleştiren, ileriyi bugünden gören, yaptığı her işten zevk alan bir nesli inşa etmenin çabası içerisinde olmayı amaçlayan öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de aşırı yağıştan sonra sel ve heyelenlar oldu
Rize'de Şiddetli Yağış Heyelana Neden Oldu: Asırlık Ahşap Ev Çöktü
Rize'nin İyidere İlçesinde Feci Kaza: Muhammet Mutlu Hayatını Kaybetti
MERHUM ZAVENDİKLİ MUSTAFA YILDIZ HOCAEFENDİ KABR-İ BAŞINDA DUALARLA YÂD EDİLDİ
Rize İnstagram sayfaları